‘Les petites coses’ cinèfiles d’Estrella Damm

- Advertisement -

L’actor francès Jean Reno i l’actriu catalana Laia Costa són els principals reclams del nou anunci en forma de curtmetratge amb que la cervesera catalana Estrella Damm pretén refrescar-nos l’estiu mediterràniament. Reno, conegut per pel·lícules com León. El profesional, Los Visitantes o El código Da Vinci entre d’altres, ha estat dirigit per Alberto Rodríguez, guanyador del Goya a la Millor Pel·lícula i Millor Director per La Isla Mínima en un projecte que porta per nom Les petites cosesPresentat aquest dimarts 7 a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm ja el tenim disponible en aquest enllaç.

Des de Mallorca amb amor

- Advertisement -

A l’espot, rodat a finals d’abril durant sis dies a Mallorca, Jean Reno comparteix pantalla protagonisme Laia Costa que vam veure a la 1a temporada de Cites i que recentment ha estat reconeguda a nivell europeu pel seu paper en la pel·lícula alemanya Victoria. Segons explica Damm “amb aquest curtmetratge, el director de pel·lícules com 7 vírgenes, After  o Grupo 7, torna als seus orígens”, reprenent el format amb què es va iniciar en el món del cinema per a dirigir a Reno i Costa en una història que té el mar, el menjar i la cervesa com a fils conductors sense oblidar altres referències cinèfiles obvies com la saga James Bond.

- Advertisement -

Jean Renó ha afirmat que “volia treballar a Espanya i fer-ho ha estat una cosa molt atractiva”. L’actor ha de finit la pel·lícula/anunci d’aquesta manera: “igual que la cervesa és suau i elegant”. També ha volgut donar alguns detalls del seu paper… “No ha estat fàcil ser un cabró. Però no vull jutjar el personatge. L’ambient i la situació el fa canviar”. Com a curiositat ha revelat que no va beure gaire cervesa (per motius laborals) i que ni tan sols va poder menjar-se les gambes que li preparen al seu personatge en un dia de navegació mediterrània.

FullSizeRender (73)

Per la seva banda Laia Costa ha confessat que sí va menjar-se el suquet de peix… Respecte la seva feina com a actiu, ha dit que l’anunci es va rodar com una pel·lícula i que és molt fàcil empatitzar amb el missatge que hi ha darrere. “Quan les coses surten de manera molt pura l’atreviment no està mai de més”. Ha afirmat que ha après molt del seu company de repartiment i segons ha revelat “només aprenia com una esponja”.

Un director en auge

Alberto Rodríguez tornarà aviat al cine amb la pel·lícula El hombre de las mil caras protagonitzada per José Coronado i Eduard Fernández. El film narra una història real d’un ex agent secret del govern espanyol, responsable de l’operació contra ETA més important de la història i com es veu embolicat en un cas d’extorsió en plena crisi dels GAL. De l’anunci amb Damm h volgut posar sobre la taula que “sabia que em divertiria molt i així ha estat”. Intento adaptar-me a la història… Sigui comèdia o drama i he volgut que la història mani. Mallorca ve perquè eren les millors localitzacions.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents