Torna ‘Cites’ a TV3 Torna ‘Cites’ a TV3
El 2 de maig s'estrena la segona temporada de la sèrie de TV3 Torna ‘Cites’ a TV3

El pròxim 2 de maig s’inicia la segona temporada de la sèrie catalana Cites, dirigida per Pau Freixes i emesa per TV3. La sèrie, basada en la versió britànica Dates, dóna una visió del món de les cites que sorgeixen a través d’Internet, concretament a partir d’una aplicació de mòbil. Els personatges van variant a cada capítol i es tracten temes com el risc de les cites a cegues o la manera com es busca l’amor en ple segle XXI.

Cares noves

En aquesta nova temporada s’hi podrà veure més acció i noves línies argumentals que s’endinsaran en el món de les fantasies de parella, les relacions intergeneracionals, l’amor a la tercera edat o la doble vida. Pau Freixes, el director, explica que s’ha buscat preservar l’essència de la primera temporada però donant una personalitat concreta que la diferenciï de les anteriors.

“Hem intentat que aquesta segona temporada tingui més ritme, més energia i una dosi extra de comèdia romàntica. Per això hem reduït una mica el subtext i els silencis i hem creat diàlegs i situacions més fresques”, explica Freixes. A més, el director ha volgut destacar que la represa de la sèrie tindrà més humor. “Gairebé a tots els capítols hi ha moments per riure, però també per emocionar l’espectador”.

2a temporada Cites

A part, també s’incorporaran nous personatges començant així amb noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents dels vistos fins ara. Julio Manrique, Núria Gago, Álvaro Cervantes, Pep Munné, Alba Ribas, Carme Elias i Amparo Moreno apareixeran, entre d’altres, en aquesta segona temporada.

Històries en evolució

Aquesta nova temporada comptarà amb 13 capítols que es podran veure per TV3 cada dilluns a partir del dia 2 de maig, en prime time, substituint l’actual sèrie Nit i dia. Tot i la incorporació de cares noves, no es perdran de vista alguns dels personatges que els espectadors ja coneixen i es farà un seguiment de les seves històries per veure’n l’evolució. Repetiran experiència, intèrprets com Isak Férriz (Martín), Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula), Nausicaa Bonnín (Sofia), Júlia Molins (Ona) i Biel Duran (Àlex).

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*