‘Contiguo’: una comèdia confinada a Barcelona

- Advertisement -

Avui s’estrena a FILMIN la sèrie Contiguo, una comèdia romàntica catalana que busca la part positiva del confinament. 

En la nova normalitat el virus més contagiós és l’amor. L’Eva, una compositora aspirant, torna al pis familiar per descobrir, per sorpresa, la música que el seu veí Pepe utilitza com a via d’escapament d’una feina que no el motiva. Dos pisos avall, l’Alícia s’ha establert al pis de la seva germana per repensar la seva relació de parella i prendre una decisió. I també hi ha el Carlos, a la porta del costat, a qui l’Alícia i la seva ex-amant el distreuen i no deixen acabar la seva novel·la.

- Advertisement -

Dirigida per Cintia Ballbé, la sèrie es va gestar durant la crisi sanitària de la primavera del 2020 i vol retratar les fases de la pandèmia de la COVID19, intentant buscar-ne el perfil més positiu dins les circumstàncies. 

- Advertisement -

Els protagonistes són la mateixa Ballbé (Tres tristes tigres, Uncolored Girl), Enric Cambray (Les dones sàbies, Un cuento chino), Júlia Bonjoch (El petit príncep, Drama), i Alejo Levis (No quiero perderte nunca, Todo parecía perfecto). La música la posen Pau Vallvé, The New Raemon, Bruno Oro, Renaldo & Clara, i TMATNB. 

Aquí podeu veure el tràiler:

 

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents