‘Com si fos ahir’: noves cares, noves trames

- Advertisement -

L’últim capítol va donar molt de si… Segons l’Anna Amat, la nostra TeleViciada de capçalera, va ser un final per aplaudir. Ara que les vacances ja queden lluny arriba la segona temporada de la sèrie Com si fos ahir. El primer capítol el veurem dilluns, 3 de setembre. En aquesta nova etapa, l’espectador veurà l’Andreu immers en una història d’amor amb la dona que va conèixer a l’aeroport en l’últim capítol de la primera temporada. L’Eva es trobarà atrapada en una història sentimental que li farà perdre aquest somriure innocent que l’ha caracteritzat fins ara. En Jordi i la Sílvia comencen camins separats; la Sílvia s’embarcarà en un negoci. A en Miquel li apareix una persona del passat, una dona que li trasbalsarà la vida. La Marta estrena càrrec a Adalisa, cosa que provoca les reticències dels treballadors i un estira-i-arronsa constant amb la Paula. En Quim comença un negoci èticament qüestionable, amb la inestimable ajuda de la seva ex, la Cati. La Gemma retrobarà un familiar que li condicionarà la vida i farà comprendre millor el seu personatge.

- Advertisement -

Ha passat l’estiu. En Miquel va de bòlit perquè la Noe i el seu fill són molt lluny de casa. La Gemma i ell s’han fet socis, però no donen l’abast. Necessiten contractar algú. La Sandra s’ofereix, però continua delicada. La Sílvia porta tot l’estiu deprimida. En Jordi s’ha refet, però ella, no. La Gemma es planteja com ajudar-la. I a l’Andreu li han perdut la motxilla a l’aeroport. Això és només un tastet del que veurem al capítol 211, el primer de la segona temporada que, com és habitual s’emetrà a les 16:05.

- Advertisement -

Les novetats no s’acaben en aquestes trames. Després de dinar trobarem un bon grapat d’actors nous que eixamplaran l’univers dels protagonistes. Carme Conesa és la Clàudia, una dona per qui en Miquel queda misteriosament trasbalsat un dia que la veu dins d’un autobús. Roger Coma és I’Ivan, un exclient de Cuevas Consultors, que la Gemma presenta a la Sílvia perquè valorin la possibilitat d’obrir una botiga plegats. Pau Durà és el Bernat, un metge que entra a l’hospital on treballa l’Andreu i amb qui de seguida estableix una bona relació. Míriam Iscla és la Marina, la dona que l’Andreu va conèixer fugaçment a l’aeroport en l’últim episodi i a la qual no ha pogut oblidar. I Bernat Quintana és el Valentí, el tutor i professor d’anglès de la Júlia. Ella no el suporta, però a la mare sí que li cau bé, i sembla que el sentiment és recíproc.

Com si fos ahir

Una primera temporada que ha arrelat bé

Segons explica TV3 en un comunicat, els espectadors han convertit des del primer moment Com si fos ahir en líder de la franja d’emissió. La sèrie s’ha mantingut en els primers llocs del rànquing de programes més vistos a la carta. En xifres concretes, durant la primera temporada ha acumulat una mitjana de 255.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 15.9%. Pel que fa al 33, la sèrie ha tingut una mitjana de 27.000 espectadors i una quota del 1.0%. Si voleu saber com es fa Com si fos ahir no us perdeu aquest reportatge… Entrareu a les entranyes de la colla!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents