‘Cloak and Dagger’ els nous superherois de Marvel de tenir sèrie pròpia

- Advertisement -

L’any 1982 sorgien dos nous superherois que se sumaven a la família Marvel, eren Cloak and Dagger, aquí traduïts com a Capa i Punyal. Un duo d’adolescents que aconseguia els seus poders després de ser sotmesos a un experiment amb drogues. La primera vegada que van aparèixer va ser al costat d’Spiderman però amb els anys van compartir vinyetes amb altres personatges de la casa com el Doctor Strange o els X-men. L’any que ve però arribaran a la televisió i en solitari, de la mà del canal ABC, concretament a través de la seva divisió juvenil Freefrom (que abans es coneixia com a ABC Family).

capa i punyal

- Advertisement -

Tot comença amb dos adolescents, Tyrone i Tandy, que són segrestats i als quals se’ls injecta un sèrum experimental, que els dota de poders sobrenaturals. Tyrone aconsegueix l’habilitat de controlar la foscor a través d’una capa, amb la qual també pot crear portals interdimensionals. Per la seva banda, Tandy és capaç de controlar la llum i de crear punyals lluminosos. Recentment s’han desvelat els noms dels dos actors protagonistes, Aubrey Joseph i Olivia Holt.

- Advertisement -

Segons informava el portal Hollywood Reporter, el pilot s’ha reescrit pel showrunner Joe Pokaski i, s’espera que la sèrie pugui veure la llum durant l’hivern del 2018. Ara per ara, poca cosa més se sap d’aquest projecte, que estarà enfocat a un públic juvenil i que passarà per ser una “història d’amor de superherois”. Però sí que es poden veure les primeres imatges, cortesia de Freeform.

https://youtu.be/YZFc3FzK344

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents