“És molt difícil fer un mateix personatge cada dia”

- Advertisement -

És una de les cares més populars de la comèdia ibèrica. Des que l’any 2005 la sèrie Aída va irrompre a la TV,  Carmen Machi s’ha convertit en una de les intèrprets amb activitat més frenètica a Espanya. Només aquest 2022 ha participat en el film de Nelly Reguera La voluntaria, les comèdies Llenos de gracia i Amor de madre, el thriller de debut de Carlota Pereda, Cerdita i la sèrie de Netflix Las últimas de la fila.

- Advertisement -

La 8a edició del Festival de Begur l’ha homenatjat amb un Premi d’Honor que ha servit per glossar la seva carrera i la seva relació amb la comèdia i el drama. Malgrat haver estat marcada per la comèdia no sent aquest gènere com una llosa i a la vegada està molt agraïda de la popularitat que li va donar la TV i que li va obrir les portes a molts altres projectes.

- Advertisement -

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents