Els campions de Javier Fesser tornen a ‘Campeonex’

- Advertisement -

Campeonex és el nom de la seqüela de l’exitosa comèdia espanyola Campeones (2018) Després de 3 premis Goya l’any 2019, 3,5 milions d’espectadors, i gairebé 20 milions d’euros recaptats (durant 16 mesos als cinemes), els ‘campions’ de Javier Fesser tornen a l’acció. El 18 d’agost arribarà als cinemes Campeonex, la pel·lícula en què el cineasta (El milagro de P. Tinto, Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, Campeones, Historias Lamentables) reuneix de nou l’elenc de Campeones (2018), que va suposar un èxit entre la crítica i el públic.

Els Campeonex de sempre amb cares noves

- Advertisement -

A Campeonex ens retrobem amb els emblemàtics protagonistes de la primera entrega: Jesús Vidal, Glòria Ramos, Sergio Olmos, Jesús Llac Solís, Josep de Lluna, Fran Fuentes, Alberto Nieto, Roberto Chinchilla i Stefan López, als quals ara se sumen noves incorporacions que donaran molt a parlar.

“Estem treballant amb les persones més ben dotades de l’univers per fer-nos plorar del riure alhora que ens emocionen amb la seva aclaparadora humanitat.”

- Advertisement -

Javier Fesser ha guanyat al llarg de la seva carrera un total de 7 premis Goya. També va estar nominat als premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood el 2008 pel seu curt Binta y la gran idea. Ara signa el guió de Campeonex amb Athenea Mata, l’actriu que va donar vida al personatge de Sonia a la primera entrega. Al guió hi ha col·laborat també David Marqués, coautor de la primera entrega.

Humor i integració a 'Campeonex'
Humor i integració a ‘Campeonex’

La pel·lícula tractarà la història on l’equip de campions abandona el bàsquet per endinsar-se per error en el fascinant món de l’atletisme. I ho faran de la mà d’una entrenadora novella. Entre les dures exigències de la nova disciplina i la sorprenent capacitat de l’entrenadora per atraure tota mena de desgràcies i calamitats. És a dir, tot acabarà sortint del revés. Vaja, com ja va passar a la primera part…

Campeonex és tot un viatge ple de nous personatges, cadascú més sorprenent, i de situacions plenes d’humor, sinceritat, tendresa, esport i molta, molta acció”

El rodatge de Campeonex va transcórrer al llarg de més de nou setmanes a diferents localitzacions de la Comunitat de Madrid. Universal Pictures International Spain serà de nou, com ho va ser a Campeones, la responsable de l’estrena a sales de cinema a Espanya. O sigui, arribarà a temps per intentar convertir-se en un dels grans èxits de l’estiu 2023.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents