‘Callback’ i la Nova York més impersonal

- Advertisement -

Que aquest és un film a tenir en compte no només ho diem aquí… La cinta de Carles Torras va guanyar els premis a la Millor Pel·lícula, Millor Actor (Martín Bacigalupo) i Millor Guió al Festival de Màlaga i ha continuat acumulant guardons en diversos festivals on ha s’ha presentat. També està nominada a la Millor Pel·lícula de llengua no catalana als Premis Gaudí i el director i el protagonista també són  candidats als premi per un guió que han fet conjuntament.

L’argument gira al voltant d’en Larry, un home solitari amb una merda de feina a Nova York que somia en ser actor de doblatge. Els seus deliris de grandesa i la seva curiosa personalitat el portaran per un camí perillós… Sobretot quan decideix acollir a casa seva una noia a través d’un portal de coachsurfing. El que passa després haurà de descobrir-ho l’espectador però bé es pot dir aquella frase de “el que ve a continuació et sorprendrà”

- Advertisement -

callback-tren-1

- Advertisement -

Durant la presentació de la pel·lícula al Festival Vilassar de Noir el director Carles Torras va definir-la com “una pel·lícula molt negre tant per la trama com pel seu particular sentit de l’humor”. I sens dubte el film és una espècie de Taxi Driver del segle XXI amb l’abassegadora presència constant de Martín Bacigalupo que porta amb destresa i sense complexos el pes de la pel·lícula.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents