Calgary 88 arriba al cine amb Hugh Jackman

- Advertisement -

Doncs sí! Una pel·lícula que té com a protagonista el salt olímpic i que explica la vida de Michael Edwards, el saltador d’esquí més famós de la història britànica. Eddie the eagle és un biopic que segueix la història d’un home en la seva lluita per aconseguir complir el seu somni de la infància i entrar en els Jocs Olímpics d’hivern de Calgary el 1988, convertint-se en el primer esportista britànic que va competir en salt de esquí. Tot plegat amb un to desenfadat i amb la comèdia com a fil conductor.

- Advertisement -

Aquesta pel·lícula biogràfica està dirigida per Dexter Fletcher (Muppets Most Wanted) i la protagonitzen Taron Egerton (Kingsman) i Hugh Jackman en el paper d’un entrenador/vella glòria de l’esport. El repartiment el completen noms com el veterà Christopher Walken, Tim McInnerny, Edvin Endre (Vikings), Jo Hartley (When the Lights Went Out) i Daniel Westwood (Pride + Prejudice + Zombies), entre d’altres. La pel·lícula, tot i basar-se en els fets reals de la vida del saltador, s’ha permès algunes llicències i no és 100% fidel als esdeveniments que realment va marcar la carrera del saltador. Potser la llicència més flagrant és que l’Eddie real sí tenia alguna experiència com a saltador…

- Advertisement -

El film s’estrena el dia 10 de juny després d’haver passat pel Festival de Sundance i haver-se estrenat ja als Estat Units al febrer i al Regne Unit al març. Tot i comptar amb estrelles de primer nivell ha tingut un pressupost de 26 milions d’euros. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents