‘Bullet Train’: Brad Pitt, katanes i pistoles sobre rails

- Advertisement -

Amb l’estiu a sobre, la sufocant calor que l’acompanya ens convida a buscar llocs frescos on passar l’estona, i com que és massa atrevit passar-se dues hores a la zona de congelats al súper, cal anar al cinema a gaudir de l’aire condicionat i d’una bona pel·lícula.

Una de les estrenes que esperem amb més ganes per a aquest estiu del 2022 és l’esperada Bullet Train, la nova pel·lícula del director nord-americà David Leich. Amb una filmografia a la seva esquena on es troba el segon lliurament de l’antiheroi més famós de Marvel, Deadpool 2, una de les tantes pel·lícules de la saga Fast & Furious i el primer John Wick; sospitem que la pel·lícula en qüestió contingui dosis altes de violència, acció i comèdia negra.

- Advertisement -

Bullet_Train_P

- Advertisement -

Basat en el llibre homònim de Kotaro Isaka, el film tracta la vida de Ladybug (Brad Pitt), un desafortunat assassí decidit a fer la seva feina pacíficament després que massa encàrrecs acabessin malament. El destí, però, pot tenir altres plans, ja que l’última missió de Ladybug el posa en enfrontament amb adversaris letals de tot el món, tots amb objectius connectats però en conflicte, al tren més ràpid del món.

Un elenc a vessar d’estrelles arribades de Hollywood, capitanejades pel mític Brad Pitt en el paper protagonista, amb Joey Rey, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada i fins i tot el mismíssim Bad Bunny, entre d’altres.

Bullet_Train_P

Una pel·lícula que promet transportar-nos a la versió més modernitzada del Japó, on els trens quasi volen, on les catanes i les pistoles es consideren equipatge de mà i on  el revisor del metro pot ser l’home que et convidi al club de la lluita. Tot a Bullet Train, que s’estrena el 5 d’agost als cinemes més frescos de Catalunya.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents