Bradley Cooper es transforma en Leonard Bernstein a ‘Maestro’

- Advertisement -

Maestro és el suggerent títol de la nova pel·lícula de Bradley Cooper. I després de A Star is Born, no deixa de banda la música perquè l’actor i director es posa davant i darrere la càmera per porta al cinema la vida del compositor Leonard Bernstein. La pel·lícula és un original de Netflix que s’estrena el 20 de desembre a la plataforma. Abans, però arriba cinemes seleccionats el 6 de desembre per poder competir als premis grossos.

- Advertisement -

Maestro és el segon treball de Bradley Cooper com a director i actor protagonista. El biopic compta amb Steven Spielberg i Martin Scorsese com a productors. Cal recordar que Bernstein (1918-1990) va guanyar un total de 16 Grammys a la seva carrera, però curiosament mai no va guanyar cap Oscar. Sí que va estar nominat per La llei del silenci.

Música (i amor), Maestro

- Advertisement -

Al film es repassa la vida de Leonard Bernstein, l’aclamat compositor del musical West Side Story o la banda sonora de La llei del silenci. Carey Mulligan (Drive), Matt Bomer (In Time, Magic Mike), Maya Hawke (Stranger Things) i Sarah Silverman (School of rock) són alguns dels noms que completen el repartiment.

maestro
Maestro

Maestro, segons explica Netflix en un comunicat, està narrada com “una història d’amor grandiosa i intrèpida sobre la relació de Leonard Bernstein i Felicia Montealegre Cohn Bernstein al llarg dels anys”. El film és una carta d’amor a l’art i a la vida un retrat èpic i emotiu de la família i l’amor.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents