‘Black Panther’ s’esmola les ungles per entrar en acció

- Advertisement -

El rodatge de Black Panther es va iniciar el passat gener. Un film que marcarà l’inici d’una nova franquícia dins de l’extens repertori de Marvel, propietat de Disney. A més, forma part de l’aclamada Fase 3. El film s’estrena aquest divendres a les nostres sales i, aquest mateix any també veurà la llum The Avengers: Infinity War, la major producció de Marvel als darrers anys. Si no podeu esperar ja ha arribat un segon tràiler amb més acció i més adrenalina.

- Advertisement -

La història seguirà a TChalla (Black Panther), qui després dels fets que van tenir lloc a Captain America: Civil War, torna a casa, una llar aïllada i tecnològicament avançada dintre de la nació africana de Wakanda, per reprendre el seu lloc com a rei. Però, la quietud es veu pertorbada, quan un vell enemic reapareix a l’horitzó, com a Rei i Black Panther, TChalla és atret cap a un conflicte que posa en perill el destí de Wakanda i del món.

- Advertisement -

En aquest segon avançament s’han pogut veure millor tant el regne de Wakanda, com els dos personatges antagonistes que li posaran les coses difícils al protagonista. Per un cantó trobem a Andy Serkis, que ja es va poder veure en un film anterior i, com alguns recordareu va perdre una mà en una trobada amb Ultron. En aquesta nova aparició sembla que aquest problema està resolt, ja que en lloc de l’extremitat hi té una arma d’allò més útil. Per altra banda, hi ha Erik Killmonger, interpretat per Michael B. Jordan, que com es pot veure serà el rival més directe de Black Panther i també lluirà un vestit força semblant al seu, tot apunta que els combats seran d’allò més igualats.

black panther

Ryan Coogler (Creed) agafa les regnes del personatge de Marvel Comics intepretat per Chadwick Boseman (Gods of Egypt) i que comptarà amb la presència de Martin Freeman (Sherlock), Lupita Nyong’o (Star Wars: The Last Jedi) o Forest Whitaker (Arrival), entre d’altres.

A més, el film s’està comparant amb l’aclamada sèrie de la cadena HBO, Game of Thrones, ja que l’actor Daniel Kaluuya (Get Out), que donarà vida a W’Kabi, ha revelat que hi haurà traïcions palatines i molta violència, com als llibres de George R. R. Martin.

black-panther

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents