Què sabem de la darrera temporada de ‘Joc de Trons’? Què sabem de la darrera temporada de ‘Joc de Trons’?
La vuitena temporada arribaria a la petita pantalla al 2019 Què sabem de la darrera temporada de ‘Joc de Trons’?

La popular sèrie de televisió Game of Thrones, basada en la novel·la d’en George R. R. Martin, tancarà la seva història a la temporada 8, que va donar el tret de sortida l’any 2011. Tot i que no s’han donat encara gaires detalls això és tot el que se sap fins ara.

L’estrena oficial no s’ha confirmat per part d’HBO, però l’actriu Sophie Turner que interpreta a Sansa, va esmentar que no la veurem fins el 2019. Això seria degut a què el rodatge i la fase de post-producció dels nous capítols trigaran més de l’habitual, amb l’objectiu de produir una darrera temporada a l’alçada de les expectatives. Aquesta temporada podrà veure’s tant  HBO Espanya com a Movistar+.

Aquesta temporada estarà formada per tant sols sis episodis, un menys que la setena. Malgrat això, els fans es veuran recompensats amb capítols més llargs que en altres ocasions. La responsable de so Paula Fairfield va explicar que tots durarien més de 80 minuts, el que suposaria l’equivalent a gairebé 6 pel·lícules.

Els creadors de la sèrie, David Benioff i D.B. Weiss, ja tenen preparats els sis guions i s’espera el rodatge comenci el proper mes d’octubre. L’actor que interpreta a Jaime Lannister, Nikolaj Coster-Waldau, va revelar en una entrevista que “inicialment sabia el que passaria a les tres primeres temporades, però desprès hem anat temporada a temporada. Ens donen els guions un mes abans de començar a rodar i és aleshores quan descobreixes el que passarà. Per això, no sé que passarà a la propera.”

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*