Ben-Hur torna a la quadriga 57 anys més tard

- Advertisement -

Està a punt d’arribar una nova superproducció basada en els textos bíblics i aquest cas també en la novel·la de Lewis Wallace de 1880. Ben-Hur ha estat portat al cine en més d’una ocasió però sens dubte la versió més coneguda és la interpretada per Charlton Heston (1959). Després de 57 anys arriba un remake dirigit per Timur Bekmambetov i protagonitzada per Jack Huston (com a Ben-Hur), Tobby Kebbell (Messala) i Morgan Freeman que donarà vida al mentor de Ben-Hur en l’art de les curses de quadrigues. La cinta arribarà a les nostres pantalles el dia 2 de setembre.

- Advertisement -

El film va tenir alguns problemes durant el rodatge. El ministre de Cultura d’Itàlia, Dario Francheschin va prohibir a l’equip de rodatge rodar a l’interior del Circ Maximo de Roma. Tot i que, l’any passat es va llogar per fer-hi un concert dels Rolling Stones, en aquesta ocasió el Ministre de Cultura ha donat un no per resposta. Tot i que no s’han donat motius oficials, expertes en arqueologia diuen que podria ser perquè el rodatge d’unes escenes com la cursa de quadrigues podrien ocasionar danys en el monument històric.

- Advertisement -

De totes maneres, aquest fet no va impedir que el rodatge continués a la capital italiana, això sí, als afores, concretament als estudis Cinecittà. Fonts de la producció van explicar que l’escena de quadrigues es va rodar als Estudis Dino de Cinecittà. Veient el tràiler l’espectacularitat de les imatges està garantida. Malgrat tot les primeres crítiques que arriben dels Estats Units no han estat gaire esperançadores.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents