Arnold Schwarzenegger recupera la comèdia d’acció

- Advertisement -

Moltes vegades hem dit que hi ha actors que no passen mai de moda i si passen, es reinventen i sorprenen amb personatges totalment diferents i hilarants, com és el cas de la darrera interpretació que ens ofereix l’Arnold Schwarzenegger (Eraser o Last Action Hero) amb un fals documental sota el títol Killing Gunther. L’actor sempre ha sabut demostrar que és capaç de tot, no només pels intensos moments de la seva carrera, també pel compromís amb la política americana.

La història se centra en un grups d’assassins que s’uneixen amb un objectiu comú: matar a Gunther, el millor assassí a sou del món. Tot i que si té aquest títol, no els posarà les coses fàcils.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquest film està dirigit i co-protagonitzat per Taran Killam, un dels membres habituals al programa televisiu Saturday Night Live, mentre que l’elenc el complementen Cobie Smulders (The Avengers o sèrie How I meet your Mother), Allison Tolman (The Gift o sèrie Fargo) i Hannah Simone (Oldboy o sèrie New Girl), entre d’altres. S’espera que arribi per VOD (és a dir, via streaming directament a casa) als EUA el proper 22 de setembre. Esperem que ens arribi aquest diamant en brut en breu a les nostres terres.

La diversió està assegurada tal com denota aquest complert tràiler on l’Arnold juga amb l’avantatge del seu passat com a expert en cinema d’acció i es riu dels estereotips del sector.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents