Amb la renovació del 3cat, les plataformes de la CCMA guanyen pes

- Advertisement -

Acaba el mes de novembre, és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

10 plataformes més cercades

   1. Prime Video 23%
   2. Netflix 18%
   3. HBO Max 17%
   4. FilminCAT 10%
   5. Disney+ 10%
   6. SX3 6%
   7. 3cat 4%
   8. Apple TV 2%
   9. Movistar+ 2%
   10. AnimeBox 1%
- Advertisement -

Altres plataformes 5%
Plataformes d’altres televisions 1%

- Advertisement -

Les 5 plataformes habituals continuen al capdavant del rànquing, però canviant algunes posicions. Després d’uns quants mesos, Netflix ha tornat a avançar a HBO Max, això sí, per només uns punts, i Filmin ha tornat a avançar Disney+, però en el cas de la plataforma catalana ha estat per dècimes.

Amb la renovació del 3cat, les plataformes de la CCMA guanyen pes, ja que SX3 ha guanyat un punt i 3cat ha duplicat les cerques a la web. El TOP 10 de plataformes el tanca AnimeBox que ha tornat al TOP després d’haver-ne sortit uns mesos enrere.

TOP 5 Pel·lícules

Ninja Turtles: Caos Mutant
Ninja Turtles: Caos Mutant

  1. Ninja Turtles: Caos Mutant (Apple TV, iTunes, Prime Video i Rakuten TV)
  2. 14 dies, 12 nits (Prime Video)
  3. Bola de Drac Super: Broly (AnimeBox, GoogleTV, PrimeVideo, RakutenTV i YouTube)
  4. El jutge (Apple TV, iTunes i Prime Video)
  5. One Piece Estampida (AnimeBox, Apple TV Prime Video i Rakuten TV)

La nova pel·lícula de les Tortugues Ninja arrasa durant el seu primer mes a les plataformes i es posa líder del rànquing de pel·lícules més cercades amb molta diferència respecte a la segona pel·lícula, tot i que ens hem hagut d’esperar setmanes per tenir la versió en català a la majoria de les plataformes, el públic català no ha fallat. L’anime continua destacat a la llista amb dues pel·lícules.

TOP 5 Sèries

El Paradís de les Senyores
El Paradís de les Senyores

  1. El paradís de les senyores (3cat)
  2. Inuyasha (AnimeBox i SX3)
  3. El Detectiu Conan (SX3)
  4. La llum que no pots veure (Netflix)
  5. Fringe (HBO Max)

3cat i el SX3 continuen liderant el top de sèries més cercades, amb les sèries habituals del rànquing, El paradís de les senyores i Inuyasha amb el retorn al top 5 d’El Detectiu Conan, les tres sèries disponibles a les plataformes de la CCMA han estat acompanyades per la primera sèrie no infantil que dobla Netflix al català, La llum que no pots veure, i la primera sèrie doblada al català disponible a HBO Max, Fringe.

TOP 5 Programes

Els Contes de la Pinya
Els Contes de la Pinya

 1. Els contes de la Pinya (SX3)
 2. Cartes en joc (À Punt)
 3. La travessa (3cat)
 4. No me la puc treure del cap (3cat)
 5. Vosaltres mateixos (3cat) 

Amb l’arribada de la nova plataforma de TV3, 3cat, les cerques dels programes a la web s’han ampliat molt, per això aquest mes començarem a fer els rànquings dels programes més cercats durant el mes.

- Advertisement -

El rànquing el lidera el programa de contes del SX3 i en segona posició trobem l’únic programa que no produït per la CCMA del rànquing, Cartes en joc la versió valenciana de Joc de cartes s’ha col·locat en segon lloc, essent l’únic títol valencià que forma part d’algun dels nostres TOPS 5. Tanquen el rànquing un dels programes sensació del nou 3cat, La travessa amb Laura Escanes; el programa musical que es va emetre l’any 2010 presentat per Roger de Gràcia, No me la puc treure del cap, el retorn d’Andreu Buenafuente a la televisió catalana amb Vosaltres mateixos.

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Anime
 3. Animació
 4. Terror
 5. Fantàstic

Rànquing Versions

 1. VC 78,6 %
 2. Aranès 7,1 %
 3. Multilingüe 4,8 %
 4. VOSC 4,8 %
 5. Sense diàleg 4,8 %

Rànquing Produccions

 1. Sèries 40,4 %
 2. Pel·lícules 39,4 %
 3. Programes 19,3 %
 4. Curts 0,9 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques del web desdelsofa.cat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents