‘Teen Wolf’: el final dels homes llop s’acosta

- Advertisement -

Una de les sèries del moment és Teen Wolf que s’emet per MTV des de l’any 2011, una ficció que va començar com un remake televisiu de la mítica pel·lícula de 1985 amb el mateix títol i protagonitzada per Michael J. Fox (Back to the Future). Tot i que, en un principi estava basada en el film, no va trigar a desmarcar-se de l’original per centrar-se en la mitologia dels homes llop des d’una perspectiva més fosca i amb certs tocs d’humor negre. La sèrie planteja com Scott McCall, interpretat per Tyler Posey, és mossegat per un home llop i ha d’afrontar aquesta nova realitat que afecta la seva vida i la dels que l’envolten.

Punt final

Durant la Comic-Con de San Diego, el creador de la sèrie Jeff Davis, va anunciar que la cadena MTV havia renovat per una sisena temporada però, també va donar una mala notícia als fans, ja que també es tracta de l’última. Al tenir una durada de 20 capítols, es va partir en dues entregues, una que va arriba al novembre del 2016 i l’altre que tot just arribarà a finals d’aquest mes. La cadena ha presentat un primer tràiler d’aquesta darrera temporada que ha fet saltar d’alegria els seguidors, ja que, apareixen personatges que havien quedat oblidats i ara per fi es podrà saber què se’n va fer.

- Advertisement -

- Advertisement -

L’últim capítol de la temporada i, per tant, l’últim de la sèrie serà el número 100, una fita destacada tractant-se d’una sèrie de televisió. Jeff Davis va assegurar que aquesta darrere temporada seria “apassionant” i, a jutjar per aquestes primeres imatges tot apunta que així serà.

Reaparicions

Qui tornarà a l’univers Teen Wolf és Dylan O’Brien, actor de la saga El corredor del laberinto, que fa uns mesos va patir un greu accident que el va apartar dels sets de rodatge. Durant la Comic-Con, es va anunciar que O’Brien (que es va donar a conèixer amb aquesta sèrie) formarà part de l’última temporada, tot i que encara no està recuperat del tot. Davis explicava en una entrevista a EW que, “Stiles –personatge d’O’Brien– és una part molt important dels nous capítols perquè tot el misteri de la temporada se centra en ell”.

Dylan O'Brien rodatge 6a temporada Teen Wolf
Dylan O’Brien durant el rodatge de la 6a temporada

Dylan O'Brien rodatge 6a temporada Teen Wolf

Gràcies al tràiler presentat per MTV, s’ha pogut comprovar que un vell enemic de la colla reapareixerà i es tracta ni més ni menys que d’en Gerard Argent. Aquest personatge no es deixava veure des de la cinquena temporada i torna amb un missatge força clar pel grup de l’Scott, el millor que poden fer és fugir. I qui també s’ha deixat veure en aquest avançament de la temporada són l’Ethan i en Jackson, dos personatge a qui se’ls havia perdut la pista però que tornaran per concloure les seves respectives trames.

Derek Hale i Kate Argent, també formaran part dels últims deu episodis de la sèrie. Així que, tot apunta que aquesta darrera temporada no només servirà de punt i final per la sèrie sinó per tancar totes les històries que han anat quedant obertes al llarg de les sis temporades.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents