La màgia del Yeti es fa realitat a ‘Abominable’

- Advertisement -

L’estudi d’animació, Dreamworks Animation, responsable d’èxits com How to Train Your Dragon, Shrek o Kung Fu Panda ens presenta Abominable, una història que ens farà viure un viatge èpic des dels carrers de Shanghai fins als impressionants paisatges nevats de l’Himalaya. 

La història se centra en Yi, una adolescent que viu a la ciutat de Shanghai. Un dia, es troba un petit Yeti al terrat del seu edifici. La suposada abominable criatura s’ha escapat del laboratori on la tenien capturada i l’estan buscant per tota la ciutat. Per això, Yi i els seus amics decideixen ajudar-la a fugir i reunir-la amb la seva família al pic més alt del món: l’Everest, nom amb el qual l’acaben batejant.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està escrit i co-dirigit per Jil Culton (Open Season) i Todd Wilderman (Trolls i The Croods) i compta també amb la col·laboració de Pearl Studio com a productors. A la versió original compta amb les veus de Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin i Michelle Wong. L’estrena està prevista pel proper 11 d’octubre de la mà d’Universal Pictures.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents