La màgia del Yeti es fa realitat a ‘Abominable’

- Advertisement -

L’estudi d’animació, Dreamworks Animation, responsable d’èxits com How to Train Your Dragon, Shrek o Kung Fu Panda ens presenta Abominable, una història que ens farà viure un viatge èpic des dels carrers de Shanghai fins als impressionants paisatges nevats de l’Himalaya. 

La història se centra en Yi, una adolescent que viu a la ciutat de Shanghai. Un dia, es troba un petit Yeti al terrat del seu edifici. La suposada abominable criatura s’ha escapat del laboratori on la tenien capturada i l’estan buscant per tota la ciutat. Per això, Yi i els seus amics decideixen ajudar-la a fugir i reunir-la amb la seva família al pic més alt del món: l’Everest, nom amb el qual l’acaben batejant.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està escrit i co-dirigit per Jil Culton (Open Season) i Todd Wilderman (Trolls i The Croods) i compta també amb la col·laboració de Pearl Studio com a productors. A la versió original compta amb les veus de Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin i Michelle Wong. L’estrena està prevista pel proper 11 d’octubre de la mà d’Universal Pictures.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents