‘A Knight of the Seven Kingdoms’, la nova sèrie de ‘Joc de Trons’

- Advertisement -

HBO ha anunciat oficialment el llançament d’una nova sèrie de l’univers de Joc de Trons titulada A Knight of the Seven Kingdoms (Un Cavaller dels Set Regnes). Aquesta nova producció està basada en les novel·les curtes de George R.R. Martin, que formen part del seu vast i intricant món de Westeros. I el seu anunci coincideix (no per casualitat) amb l’inici de la segona temporada de House of the Dragon.

A Knight of the Seven Kingdoms seguirà les aventures de Duncan the Tall (Dunk) i el seu escuder, un jove anomenat Egg, que més tard es convertirà en el rei Aegon V Targaryen. La sèrie està ambientada gairebé un segle abans dels esdeveniments que van tenir lloc a Joc de Trons, oferint als fans una oportunitat de submergir-se encara més en la història rica i complexa dels Set Regnes. Cal tenir en compte, per seguir una mica la línia dels personatges, que el protagonista Duncan the Tall és l’ancestre de l’estimada Brienne of Tarth, interpretada a la sèrie original per Gwendoline Christie.

- Advertisement -

a knight of 7 kingdoms

A Knight of the Seven Kingdoms, una sèrie al mig

- Advertisement -

Els esdeveniments de la nova ficció, doncs, es col·loquen al bell mig de les dues sèries de la saga estrenades fins ara. George R.R. Martin, autor de les novel·les, col·labora de prop en la producció i s’ha mostrat molt entusiasmat amb aquesta nova adaptació. “Els contes de Dunk i Egg han estat sempre molt estimats pels lectors, i estic encantat que HBO els porti a la pantalla amb el mateix nivell d’atenció i detall que van dedicar a Joc de Trons”, va declarar Martin.

El rodatge ja ha començat i ja se sap qui seran una bona part dels personatges. I alerta que hi ha una bona pila de Targaryens que seran ben protagonistes. Tots els són els besnets de Rhaenyra i Daemon Targaryen (els protagonistes de House of the Dragon).

  • Peter Claffey – Duncan the Tall
  • Dexter Sol Ansell – Aegon Targaryen
  • Bertie Carvel – Baelor Targaryen
  • Finn Bennett – Aerion Targaryen
  • Sam Spruell – Maekar Targaryen
  • Tanzyn Crawford – Tanselle
  • Daniel Ings – Lyonel Baratheon

En aquest quadre publicat per Westerories podem veure qui és qui.

a knight of the seven kingdoms

La sèrie, com totes les que hem vist fins ara, promet oferir una combinació d’intriga política, acció èpica i desenvolupament profund de personatges. Tots ells, elements que van fer de Joc de Trons un fenomen global. Amb l’èxit recent de House of the Dragon, HBO espera continuar expandint aquest univers captivador i mantenir l’interès del seu públic fidel. Ben segur que els fans de tot el món estan ja ansiosos per veure com es desenvolupa A Knight of the Seven Kingdoms per continuar la seva tradició d’èxits en el gènere de la fantasia èpica.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents