‘A Beautiful Day in the Neighborhood’: Tom Hanks per fi pot estrenar la pel·lícula

- Advertisement -

El camaleònic actor i doblement oscaritzat Tom Hanks es fica a la pell de Mister Rogers a A Beautiful Day in the Neighborhood (Un amigo extraordinario), una història basada en fets reals sobre l’amistat entre Fred Rogers, un dels presentadors infantils més famosos de la història americana, i el periodista Tom Junod. La història tracta sobre la bondat, l’amor i el perdó triomfant per sobre del cinisme i escepticisme. Després de ser-li assignat el perfil de Rogers, l’escriptor Junod (Matthew Rhys) acaba superant els seus dubtes, aprenent sobre el veí més estimat d’Amèrica.

Fred Rogers (1928-2003) va dirigir durant més de 30 anys el programa infantil Mister Rogers’ Neighborhood, un programa amable i senzill que va revolucionar tot el país americà. Rogers es va caracteritzar per ser una persona amable, honesta i que sabia escoltar tots els infants, raó per la qual va esdevenir una de les persones més estimades d’Amèrica. La seva implicació amb els nens va ser tan important que va aconseguir que augmentés el finançament en relació amb l’entreteniment infantil i va tractar temes tan complexos com el racisme des d’un punt de vista conciliador i educatiu a televisió. El 2018 es va estrenar el documental Won’t You Be My Neighbor?, que ens donava un perfil sobre aquest entranyable personatge i que va ser capaç d’arribar als cors de milions de nens i nenes.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està dirigit per Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl o Can You Ever Forgive Me?) i l’elenc el conformen, a part de Tom Hanks (Bridge of Spies o The Terminal) i Matthew Rhys (The Post o Burnt), de la Susan Kelechi (sèries This is Us o Divorce), Chris Cooper (American Beauty o Little Woman) o Tammy Blanchard (Into the Woods o The Invitation), entre d’altres.

La pel·lícula es va estrenar a Estats Unit al gener del 2020 de la mà de Sony Pictures i fins i tot va fer una petita aparició per les nominacions dels Oscars. No obstant això, aquí a Espanya s’hauria d’haver estrenat a principis de març, però a causa de la crisi del Coronavirus va quedar suspesa l’estrena a l’espera d’una nova data. Ara, finalment, podrem gaudir d’aquesta nova aventura interpretativa de l’actor, ja que la pel·lícula s’estranarà a les sales el pròxim 21 d’agost.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents