5 beneficis d’anar al cinema amb nens

- Advertisement -

Anar al cinema amb nens és un dilema per a moltes famílies. Les pantalles sembla que s’han convertit en enemigues, però el cinema, com moltes altres coses, pot tenir un munt d’elements positius. No només hi ha festivals específics per als petits de la casa… L’oferta de films avui en dia és àmplia i sovint força educativa.  Hi ha molts beneficis en anar al cinema amb nens. Aquí en teniu alguns:

Fomenta la comunicació

Anar al cinema amb nens pot ser una oportunitat per a establir un diàleg amb ells i compartir experiències. Després de veure la pel·lícula, es pot preguntar sobre les seves impressions i opinions i això pot portar a converses significatives.

FamíliaFest: fusió de plans culturals per als petits de la casa

- Advertisement -

Estimula la imaginació

- Advertisement -

El cinema pot estimular la imaginació dels nens a través de les diferents històries i personatges. Això pot ajudar a desenvolupar la creativitat i la capacitat per a crear noves idees. Feu-ho amb ells. Imagineu!

Una experiència educativa

Moltes pel·lícules per a nens tenen temes educatius i moralment rellevants. Això pot ajudar els nens a aprendre valors importants com la tolerància, l’amistat i la perseverança. Treballeu els valors del film i compartiu-los.

Festival Reteena: el futur del cinema a les nostres mans

Creació de vincles

Anar al cinema amb nens també pot ajudar a crear vincles i passar temps de qualitat amb ells. Això pot ajudar a reforçar les relacions familiars i a fer-los sentir importants. Encara que sembli mentida és un moment sense pantalles (de mòbil). Un moment d’atenció de tots en un sol punt.

Diversió assegurada

Anar al cinema és una activitat divertida per a tota la família. És una manera de sortir de la rutina, relaxar-se i gaudir d’una experiència diferent.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents