FamíliaFest: fusió de plans culturals per als petits de la casa

- Advertisement -
No és habitual veure una fusió de Festivals… Però ha passat! El Meu Primer Festival de Cinema, elPetit, FLIC Festival i La Setmana de l’Àlbum han unit forces per crear una nova marca sota el nom de Família Fest, un esdeveniment dedicat a l’oci familiar que se celebrarà del 4 al 27 de novembre. Cal tenir en compte, però, que només El meu primer festival (del 5 al 20 de novembre) està dedicat al cinema i les altres tres activitats se centren en altres disciplines com la literatura o les arts plàstiques.
Així doncs, el FamíliaFest engloba sota un mateix paraigües els festivals culturals adreçats al públic familiar que se celebren el mes de novembre  i ja tenen un nou web on es trobarà la informació dels quatre festivals així com els avantatges que s’oferiran tant al públic familiar com als professionals: www.familiafest.cat. Els quatre festivals especialitzats en cultura i arts per a públic familiar presenten una extensa programació amb més de 360 activitats programades, 35 poblacions, 95.000 assistents i 500 treballadors de la cultura.  El FamíliaFest busca, també, afavorir el teixit cultural professional vinculat a l’oci cultural familiar, tant en l’àmbit nacional com internacional, establint vasos comunicants entre els programes professionals dels quatre festivals.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents