La 2a edició de La gran pantalla, a Filmin

- Advertisement -

La 2a edició de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, serà una edició especial que ens convidarà a redescobrir i valorar el món de les persones grans. Ho farà a través de projeccions i activitats que tindran lloc a la xarxa del 7 al 17 de juliol, des de la plataforma Filmin i el web del Festival. El Festival és un espai de trobada cinematogràfic intergeneracional que té com a objectiu desmuntar els prejudicis i estereotips sobre les persones grans.

- Advertisement -

D’aquesta manera, tenint en compte com a tema central la seva representació, el Festival busca relats que contribueixen a generar noves lectures i discursos, per tal d’anar més enllà de les imatges convencionals que s’associen normalment en aquesta etapa de la vida i diversificar les mirades existents. Per altra banda, el Festival també és una oportunitat per reconèixer la labor cinematogràfica de persones grans, així com de joves realitzadors i realitzadores que s’interessen per les seves històries.

- Advertisement -

D’aquesta manera, aquesta edició serà una oportunitat per acompanyar i acostar les persones grans a les noves tecnologies, de manera personalitzada i divertida. La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 i el confinament al qual s’han vist obligades les persones grans està afectant, no tan sols a la seva salut física, sinó molt especialment a l’emocional. En aquest context, en el qual les persones grans necessiten estar connectades, l’edició en línia de La GRAN pantalla anirà a casa de les persones grans i, a través del setè art, aportarà nous valors, així com noves possibilitats per a la trobada, la socialització i el diàleg sobre les problemàtiques actuals.

Podeu consultar tota la programació aquí.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents