‘Your name’ serà un film amb actors de carn i ossos

- Advertisement -

El 2016 Makoto Shinkai va presentar la pel·lícula Your name (君の名は) i la va convertir en la pel·lícula japonesa més taquillera de la història, després d’haver desbancat El viatge de Chihiro (2002). L’argument del film de Shinkai ens trasllada en un món on en Taki i la Mitsuha descobreixen un dia que durant el son els seus cossos s’intercanvien, per poder comunicar-se desenvolupen una estratègia a partir de notes. Mentre van superant un repte rere l’altre el vincle que els uneix es va fent cada vegada més evident. Però resulta que no només el son els separa.

- Advertisement -

La originalitat de la història, la bellesa visual i el gran èxit ha fet que Hollywood es fixi en aquesta obra. I concretament ho ha fet la productora Bad Robot que dirigeix JJ Abrahams i Paramount. Per això compten amb la direcció de Marc Webb (Gifted, The amazing Spiderman), ja que segons han fet constar “Webb sap com s’ha d’explicar una bona història d’amor”.

- Advertisement -

No obstant això, ja s’ha anunciat que l’adaptació americana patirà alguns canvis. El primer canvi és que el guió del film no se situarà a Japó sinó a Chicago. Evidentment això també comportarà un canvi cultural de tot el context que envolta l’acció, i per tant també dels dos personatges principals. Segons han comunicat aquest canvi no ha d’afectar el conjunt total del producte i és per aquest motiu que comptaran amb l’ajuda de Genki Kawamura productor del film d’anime original.

Your Name

Despres del fracàs de l’adaptació de l’anime Ghost in the Shell (2017) Paramount ha anunciat que es procedirà d’una manera molt diferent i pretenen crear una pel·lícula d’amor que esdevingui de culte. El film serà coproduit amb l’empresa japonesa Toho que el distribuirà al Japó. El guionista encarregat “d’americanitzar la història serà Eric Heisserer (Shadow and Bone, Extintion).

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents