Les joves nòrdiques busquen el seu lloc al món

- Advertisement -

Les sèries protagonitzades per joves cada vegada són més comunes, hi ha un munt d’exemples com Teen Wolf, Pretty little liars, Girls o Runaways si entrem en el gènere dels superherois i mutants. Recentment ha arribat a la plataforma Filmin des de Noruega, una nova proposta titulada Young and Promising. La ficció creada i protagonitzada per Siri Seljeseth, ens presenta a tres joves que amb vint-i-pocs anys estan buscant el seu lloc al món.

La sèrie que ja compta amb dues temporades va ser tot un èxit al seu país i durant l’estiu es va emetre pel canal britànic Channel 4 on també ha rebut molt bones crítiques. Ara és el nostre torn per veure si realment aquesta sèrie està a l’altura de les expectatives. Les dues temporades de sis episodis de trenta minuts cadascuna ja estan disponible a Filmin en versió original (i a FilminCat en català) i aquí ja pots veure’n un tràiler.

- Advertisement -

- Advertisement -

Young and Promising és una comèdia que alguns han descrit com “la resposta nòrdica a Girls”, ja que, també segueix a un grup de noies que estan intentant fer-se un lloc en el sector laboral, mentre s’enfronten a les seves pròpies batalles personals. La primera temporada s’inicia amb el retorn de la protagonista, Elise, a Oslo on ha de renovar el seu visat de turista per continuar perseguint el seu somni de ser monologuista als Estats Units.

Allà es retrobarà amb les seves amigues Nenne i Alex, que també intenten sortir-se’n dins el món cultural i artístic de Noruega. La ficció té una part biogràfica, ja que Seljeseth va haver de passar tot aquest procés abans de convertir-se en una monologuista reconeguda. Està previst que la tercera temporada de la sèrie s’estreni a partir de l’any que ve i, un cop ho faci també estarà disponible a través de Filmin.

young and promising

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents