La sèrie de Woody Allen amagada a Amazon Prime

- Advertisement -

El 2016 Woody Allen va decidir fer una pausa a la seva trajectòria cinematogràfica per provar en el món de la televisió dirigint una sèrie. Amazon Prime va ser la plataforma que va acollir la ficció que porta per títol Crisis in six scenes. En aquell moment Amazon no tenia la penetració de mercat que té ara i la ficció va passar força desapercebuda.

La sèrie de Woody Allen… Com un peix fora de l’aigua

- Advertisement -

Crisis in six scenes té una única temporada de sis capítols de 25 minuts cadascun. Allen va confessar en una entrevista per Deadline, que el projecte el va sobrepassar i que es penedia d’haver accedit a fer una sèrie de televisió. “No he tingut un moment agradable des que em vaig comprometre a fer-ho”, sentenciava el director. El realitzador sempre ha dit que no és consumidor de sèries. Tampoc no és amic de les noves tecnologies i ni tan sols sabia què era la televisió sota demanda…

- Advertisement -

woody allen serie (1)

“Surto cada nit i quan arribo a casa només veig els esports”, explicava el director, així i tot, el contracte està firmat i el rodatge es va fer. “Espero que quan finalment acabi la sèrie no els decebi”, comentava. Posteriorment, va qualificar-ho tot plegat d’errada gegantina. Sense ser un dels seus millors productes (ni de bon tros) qualsevol fan de l’autor novaiorquès podrà gaudir una sèrie amb comèdia i situacions ridícules marca de la casa. I tot plegat en poc més de 2 hores. Sincerament, tampoc no és tan horrible com ell mateix ho pinta.

Miley Cyrus una nova mussa

La sèrie de Woody Allen està ambientada durant els anys 60 i té un component metanarratiu. S’explica la història d’un novel·lista que accepta, com a encàrrec, escriure una sèrie de televisió. El mateix Allen dona vida a aquest personatge. Sembla basat en fets reals, oi?

La jove estrella de la televisió i la música Miley Cyrus ha estat l’escollida pel director per protagonitzar la ficció. Cyrus es va donar a conèixer a la pantalla petita amb el seu paper de Hannah Montana que s’emetia per Disney Channel, anys després l’artista no ha deixat de ser notícia en fer el salt a la música i anar d’escàndol a escàndol. També va aparèixer a un qüestionat capítol a la sèrie de Netflix Black Mirror. A la sèrie Cyrus és una fugitiva que demana asil a casa del matrimoni acomodat i no para de posar-los en problemes.

Cyrus està acompanyada pel mateix Woody Allen, Elaiine May, Becky Ann Baker, Lewis Black, Margaret Ladd, Joy Behar, Rebecca Schull, David Harbour, Christine Ebersole, Michael Rapaport, John Magaro i Rachel Brosnahan.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents