‘Wonder Park’: un meravellós parc d’atraccions

- Advertisement -

L’estudi espanyol Ilion, responsable de Planet 51 i de Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, està ultimant la postproducció d’una altra pel·lícula d’animació. Sota el títol Wonder Park i per encàrrec de Paramount el film té un pressupost de 100 milions de dòlars i esdevindria així el film d’animació més ambiciós i car realitzat al nostre país. En la co-producció entre EUA i Espanya també hi participen Midnight Radio, Paramount Animation i Nickelodeon Movies. El film arriba el 12 d’abril a les nostre pantalles i també el podrem veure en llengua catalana. 

- Advertisement -

El film d’animació se centra en June, una nena molt creativa, que descobreix en mig d’un bosc misteriós, un increïble parc temàtic atapeït de fascinants atraccions i animals que parlen. El problema resideix en el que ara és un caos. Aviat descobreix que tot existeix a la seva imaginació i que és l’única que ho pot arreglar i posar-lo de nou en marxa. Unint forces amb els animals, hauran de tornar la màgia al seu Parc Màgic.

- Advertisement -

La versió original comptarà amb la participació vocal d’actors com Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis o John Oliver, entre d’altres, mentre que la direcció va recaure sobre Dylan Brown el qual ha estat animador de títols com Toy Story 2, The Incredibles o Ratatouille. Ara bé, la cinta no ha estat exempta de problemes, ja que recentment el cineasta ha estat acomiadat per conducta inadequada i denuncies per abusos i encara no s’ha anunciat qui en serà el substitut; ja que encara queden detalls en la fase de post-producció per concloure.

Aquesta faula d’aventures està previst que arribi a les pantalles el proper 12 d’abril de la mà de Paramount PicturesA continuació, es pot veure en el tràiler un avançament del que ens espera: 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents