Willem Dafoe és Vincent van Gogh

- Advertisement -

Un dels artistes més coneguts i rellevants de la història de la pintura és, sense cap mena de dubte, el pintor impressionista Vincent van Gogh. La seva vida, la seva obra i la seva mort han estat comentats i analitzats al llarg dels anys. En la vessant cinematogràfica, la seva història s’ha dut a la gran pantalla en més d’una ocasió com Lust for Life, Vincent & Theo o Van Gogh: Painted with Words. De la mà del director Julian Schnabel, arribarà una nova adaptació amb Willem Dafoe com a protagonista.

At Eternity’s Gate

- Advertisement -

At Eternity’s Gate narrà els últims anys de vida de l’artista, quan es va traslladar a França, concretament a Arles i Auvers-sur-Oise i allà va contactar i conèixer altres pintors membres de la Vanguardia, incloent a Paul Gauguin. Va ser durant aquest període quan van Gogh va realitzar algunes de les seves obres més destacades.

- Advertisement -

El film es va presentar a la darrera edició del New York Film Festival i va tenir una gran acollida. Per la seva banda, Schnabel, que també és pintor explicava que “és una pel·lícula sobre pintar i sobre la relació fins a l’infinit que estableix un pintor. Està explicada per un pintor i conté el que crec que són moments essencials de la seva vida. No serà la versió oficial, serà la meva pròpia versió i espero que pugui acostar al públic la seva figura”.

Willem Dafoe estarà acompanyat per Oscar Isaac, Rupert Friend, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner i Mads Mikkelsen. El film arribarà a les pantalles el proper 1 de març i la distribuirà Diamond Films. Willem Dafoe ha estat nominat a l’Oscar a Millor Actor, pel paper que desenvolupa en aquesta cinta. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents