‘What if…?’: la sèrie que reinventa l’univers Marvel

- Advertisement -

A la San Diego Comic Con del 2019 es va anunciar per primera vegada la sèrie d’animació alternativa de l’univers Marvel. I com qui no vol l cosa ja tenim aquí What If…? que s’estrena aquest 11 d’agost a Disney+

- Advertisement -

La ficció comptarà amb 23 capítols en format antològic que explora què passaria si els principals esdeveniments de les pel·lícules de l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM) passessin de manera completament diferent. La ficció està produïda per Marvel Studios i és el primer treball animat de la companyia entroncat en el seu famós (i lucratiu) Univers Cinematogràfic. 

- Advertisement -

Cada capítol està narrat per Uatu El Vigilant (Jeffrey Wright) i contemplarà diferents escenaris alternatius dels 23 films de “La saga de l’Infinit”, situacions allunyades del que es coneixia fins ara. També compta amb Peggy Carter (Hayley Atwell), que podria convertir-se en Capità Amèrica en lloc d’Steve Rogers, entre d’altres situacions alternatives que presenta la sèrie. Aquesta idea deixa de manifest que les possibilitats són infinites i permetrà recuperar personatges com Tony Stark.

Els mateix actors que han interpretat els personatges originals als films hi prestaran les veus. Així tornarem a sentir Josh Brolin, Karen Gillan, Jeff Goldblum, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Michael B. Jordan, Natalie Portman, Jeremy Renner, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Taika Waititi, Michael Douglas o Dominic Cooper, entre molts altres.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents