‘La Lliga de la Justícia’ es reuneix als cinemes

- Advertisement -

Seguint la mateixa estratègia que tants bons resultats ha donat a Disney-Marvel, la major Warner Bros està decidida a esprémer al màxim el seu propi univers basat en còmics. Ja ha passat més d’un any de l’estrena i del (relatiu) fracàs de Batman v Superman. Amb motiu d’un dels esdeveniments més coneguts arreu del món, la Comic-Con, Warner Bros va fer públic un nou tràiler on es poden veure a tots els components de la Lliga de la Justícia en acció i sembla que han corregit els errors d’anteriors pel·lícules del segell:

https://www.youtube.com/watch?v=P8rKkFrUSz8

- Advertisement -

El primer d’aquests personatge que ha tingut un film propi ha estat Wonder Woman. Gal Gadot es va posar la tiara el passat mes de juny sota la direcció de Patty Jenkins (Monster) i amb la col·laboració de Chris Pine (el nou Kirk d’Star Trek) i Robin Wright. Es tracta d’una preqüela on se’ns explica els orígens del personatge i de les seves companyes les Amazones. L’èxit d’aquest film ha donat esperances a Warner Bros que veu com crítica i públic per fi avalen un dels seus films del seu propi univers cinematogràfic superheroic. La pel·lícula porta ja més de 400 milions recaptats arreu del món.

La lliga escalfa motors

- Advertisement -

Només 5 mesos després de les aventures de Wonder Woman arribarà el primer film pròpiament dit de The Justice League que també dirigirà Zack Snyder i que s’estrena el proper divendres 17 de novembre. Serà el primer cop que veurem en acció a The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) i Aquaman (Jason Mamoa). Repetiran els mateixos actors i actrius protagonistes que es van veure a Batman v Superman i després de la Comic Con de San Diego es van poder veure les primeres imatges. Però, les ganes de voler veure-la ja van arribar amb aquest darrer tràiler que mostra molt més del que passarà i la relació entre els seus protagonistes:

Amb aquest primer clip ja es podien treure algunes conclusions. La primera és que hi ha un gir humorístic en una clara aproximació a l’estil Marvel i allunyant-se de Batman v Superman (i si se’m permet la gosadia) de l’estil Nolan. Tot i que en els dos avançaments es troba a faltar Superman, està més que confirmat que Henry Cavil tornarà a ser l’home d’acer. Surt a les imatges oficials, als crèdits i a ningú se li passaria pel cap fer una lliga de la justícia sense un dels seus pilars.

Amb aquest avanç Warner Bros també mostrava els primers cops d’ull als personatges que encara no havíem vist “en moviment”. El més conegut (sobretot per la sèrie de TV) és The Flash. També serà el quart a tenir una pel·lícula pròpia després de Superman, Batman i Wonder Woman. Enxampat per un llamp el personatge adquireix el poder de la súper velocitat fins el punt que arriba a anar més ràpid que el temps amb tot el que això comporta. Si sou fans de la sèrie heu de saber que aquesta és una nova versió pensada exclusivament pel cine. Dirigirà el film Seth Grahame-Smith (Pride+Prejudice+Zombies).

Vamers-FYI-Movies-Justice-League-Part-1-2017-Official-Comic-Con-Trailer-Flash-04

Aquaman de Jason Mamoa (el Khal Drogo de Joc de Trons) no arribarà fins el juliol del 2018. Mig home mig Déu aquest personatge pot respirar sota de l’aigua i comunicar-se amb els peixos, les petxines i les gambes. La major part de la Terra són mars i oceans i no sabem del tot què s’amaga sota l’aigua. Aquaman sí que ho sap. El director de la pel·lícula serà James Wan que ja ha demostrat el seu talent amb The conjuring i Fast & Furious 7.

Jason-Momoa-Comic-Con-2016-Justice-League-Trailer

Cyborg és potser el més desconegut del grup a casa nostra. Després de patir un accident, Victor Stone és “reconstruït” pel seu pare però ja no és ben bé un home, és òbviament, un cyborg amb poders per comunicar-se amb “altres” les màquines. Amb tant de cable i xips el seu problema és mantenir la part humana que encara li queda. Ara mateix Cyborg està agendada pel 3 d’abril de 2020 i encara no té un director assignat!

- Advertisement -

cyborg-in-justice-league

Per últim, sembla que també hi ha la intenció de ressuscitar el personatge de Green Lantern amb una pel·lícula que s’ha d’estrenar el 19 de juny del 2020. No serà molt difícil que sigui millor que la versió que va protagonitzar Ryan Reynolds (Deadpool) l’any 2011. Juntament amb el Daredevil de Ben Affleck està considerada de les pitjor adaptacions de còmic de la història del cinema.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents