Vet aquí un Deadpool

- Advertisement -

Sembla que l’antiheroi/superheroi més irreverent i menys adequat per públics joves  de l’univers X-Men finalment podrà arribar als menors de 18 anys amb una versió especial de Deadpool 2 per a majors de 13 anys o PG-13 a EUA.

A part que és un exercici interessant en si mateix veure com aconsegueixen treure no només les paraules malsonants sinó tota la violència i sang de la que fa gala la seqüela de Deadpool, que ja feia gala de les mateixes qualitats poc apropiades per ulls i orelles menors de 18 anys; el que fa aquesta Once upon a Deadpool tan interessant és que no és només un muntatge retocat sinó que l’equip ha anat més enllà i han rodat noves versions i escenes recentment per fer una versió completament adaptada al públic que la veurà.

- Advertisement -

És habitual que a les pel·lícules per a majors de 18 anys s’hi rodin escenes o es retoqui l’àudio per a les versions de TV o aerolínies, però segons descriu Matt Rheese, un dels guionistes juntament amb Paul Wernick i el mateix Reynolds, això va una mica més enllà: “Vam donar-hi voltes i Ryan va trobar la forma de fer-ho i l’estudi hi estava d’acord. Fa 2 mesos estàvem tota la banda junts amb Ryan enfundat amb les malles, Leitch i la resta passant una molt bona estona. Aquesta versió funciona millor del que ens pensàvem i per això estem molt emocionats de compartir-la amb l’audiència”.

- Advertisement -

Tot i que, en teoria, només és adaptar Deadpool 2 al públic menor de 18 anys, sembla que moltes de les noves escenes canvien en part la història de la pel·lícula. Segons Reese no és que canviïn la història de forma evident però no podien deixar passar l’oportunitat que el mateix Deadpool i els personatges fessin referències a fer una nova versió per menors de 18 anys, a més de reorientar algunes escenes de la pel·lícula per fer-les més accessibles. De fet, segons s’ha comunicat, Peter Falk assumirà el rol de Deadpool, on era l’avi del personatge de Fred Savage que escoltava com li explicava el compte que donava nom i argument a la pel·lícula, però, en aquest cas, el que se li llegirà serà “Once upon a Deadpool” i aquestes escenes, com a la pel·lícula dirigida per Rob Reiner, s’aniràn intercalant amb la història. Savage reprendrà el seu paper però gairebé 3 dècades més d’edat.

El tall original per a majors de 18 anys o, a EUA, R-rated, es va estrenar al maig i, amb un pressupost de 110 milions de dòlars, va recaptar més de 730 milions de dòlars, sent un èxit, igual que la primera part. Aquesta nova versió s’estrenarà el 12 de desembre del 2018, just a temps perquè Deadpool pugui felicitar el nadal a tots els seus fans i portar una mica d’alegria també als malalts de càncer, ja que 1 dòlar de cada entrada anirà a una fundació anomenada “Fuck Cancer” però, com que la versió és per a menors de 18, als crèdits hi sortirà “Fudge cancer” per evitar paraules malsonants. Once upon a Deadpool está dirigida per David Leitch (Atómica), escrita per Matt Rheese, Paul Wernick i Ryan Reynolds i compta amb Reynolds com el “mercenary bocamoll”, Morena Baccarin, Zazie Beetz, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller, Terry Crews, Bill Skärsgard, entre d’altres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents