Venjança i negligències en un accident aeri

- Advertisement -

El polifacètic i inesgotable actor Arnold Schwarzenegger (Terminator o Conan) protagonitza el proper thriller dramàtic sobre una catàstrofe aèria. La pel·lícula s’anomena Aftermath (Una història de venjança), està produïda per Darren Aronofsky (Black Swan o Requiem for a Dream) i dirigida per Elliot Lester (Love is the Drug o Blitz).

La història se centra en un pare de família que va perdre la seva dona embarassada i la seva filla en un accident d’avió provocat per un error humà d’un controlador aeri. Ell decidirà prendre’s la justícia per la seva mà i venjar-se per la seva pèrdua.

- Advertisement -

Aquest film està basat en uns fets reals que van tenir lloc durant 2002, en el qual un avió es va estavellar i va deixar nombroses víctimes mortals. Arribarà a les pantalles el proper 28 d’aquest mes també doblada al català.

- Advertisement -

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents