Punt d’inflexió a la vida de ‘Valeria’ a la 2a temporada

- Advertisement -

Una de les sèries espanyoles de més èxit a Netflix té a punt la seva continuació. La plataforma ha confirmat que la segona temporada de Valeria s’estrena aquest 13 d’agost. En aquesta ocasió la protagonista s’haurà d’enfrontar a una decisió que podria marcar el seu futur com a escriptora: amagar-se després d’un pseudònim i viure finalment de la seva professió o renunciar a la publicació de la seva novel·la i seguir esprement l’inesgotable món dels contractes escombraries. Recordem Valeria és una adaptació televisiva de la saga escrita per Elisabet Benavent protagonitzada per l’actriu catalana Diana Gómez.

- Advertisement -

Per altra banda, la seva vida sentimental no serà molt més estable… Amb tot, la Valeria segueix comptant amb el suport de tres pilars fonamentals: les seves amigues Lola (Silma López), Carmen (Paula Malia) i Nerea (Teresa Riott), que també travessen un moment vital convuls. Marina Pérez i Montañaa Marchena escriuen els guions d’aquesta temporada que ha estat dirigida per Inma Torrent i Laura M. Campos.

- Advertisement -

A continuació podeu llegir la crítica de la primera temporada escrita per Anna Bujons

‘Valeria’: oda a l’amistat i a les (des)il·lusions

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents