‘Unfriended: Dark Web’, la tecnologia que mata

- Advertisement -

L’any 2015 s’estrenava als cinemes una pel·lícula de terror anomenada Unfriended (Eliminado). La pel·lícula va causar furor en la seva estrena per saber barrejar el terror sobrenatural i les noves tecnologies. A més, la història s’explicava a través de les pantalles d’ordinador dels protagonistes els quals estaven connectats per Skype fins l’aparició d’una companya que s’havia suïcidat després de publicar un vídeo íntim.

- Advertisement -

La productora Bluhouse Production (The Purge) va ser la responsable d’aquest producte dirigit per Levan Gabriadze. Tot i que Unfriended  va ser un film relativament barat, això no li va treure una popularitat creixent i és en aquest punt que la productora va saber veure l’oportunitat de seguir explotant el metratge. Aquesta vegada podrem gaudir de Unfriended: Dark web (2018) dirigida per Stephen Susco i on serà un ordinador trobat en una cafeteria i les dades encriptades que conté les que posaran en perill un grup d’amics que s’aniran desconnectant a poc a poc, víctimes de un grup criminal que sorgirà del racó més fosc d’Internet.

- Advertisement -

Arribarà a les nostres pantalles el 28 de desembre, just abans de tancar aquest any. Els actors que encapçalaran l’elenc seran Betty Gabriel, Rebecca Rittenhouse, Colin Woodell, Stephanie Nogueras i Andre Lees.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents