‘Una vida no tan simple’: la paternitat al límit

- Advertisement -

El Festival de Cinema de Màlaga d’enguany ens ha deixat una selecció del nou cinema local que se’ns ofereix per a aquest any. Una de les pel·lícules destacables és la nova entrega del director Félix Viscarret, Una vida no tan simple, que es va presentar a la selecció oficial del festival el passat 13 de març. Si no vau ser a Màlaga la podreu veure als cinemes a partir del 23 de juny.

Aquest és el cinquè film de Viscarret. Després de debutar amb Sota les estrelles, pel·lícula guanyadora del Festival de Màlaga i Goya a Millor Guió Adaptat i Millor Actor per a Alberto San Juan. Cal destacar el Premi Platí a la Millor Sèrie per Quatre estacions a l’Havana i la codirecció de la reeixida sèrie d’HBO Patria, que també va obtenir el Premi Platí a la Millor Sèrie.

- Advertisement -

una-vida-no-tan-simple

Ser pare… Una vida no tan simple com es pensava Miki Esparbé

- Advertisement -

Segons Viscarret, la pel·lícula “gira al voltant de persones que s’han convertit en mares i pares sense sentir-se massa preparades. Es veuen submergides en els petits desastres domèstics que implica compaginar la vida professional i la vida amb nens. No poden callar aquesta veu a la ment que els diu que, siguin on siguin, en el fons ho estan fent tot malament”.

La pel·lícula tracta la història d’Isaïes, un prometedor arquitecte que ara passa els dies entre l’estudi d’arquitectura i el parc a la sortida de l’escola, on juguen els fills. On sigui, Isaïes sent que no és on hauria de ser. Amb la seva dona Ainhoa ​​es nota el pas dels anys i com poden ser d’esgotadors els nens. De cop, però, l’Isaïes entaula una amistat amb la Sonia una mare d’un altre nen del col·legi. Ella li mostrarà que això de criar els teus fills i entrar a la vida adulta no és tan simple.

Entre el repartiment es troba Miki Esparbé (Smiley, Malnazidos) interpretant el protagonista l’Isaias. L’acompanyen Álex García (Litus, Antidisturbios), Ana Polvorosa (Con quien viajas, La Fortuna) i Olaya Caldera (Los Europeos, HIT, Elite). El film està distribuït per la catalana A contracorriente.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents