Una Sala Virtual manté algunes estrenes de cine

- Advertisement -

Ja sabem que per culpa del Coronavirus no podem anar al cinema… Ara bé, això no vol dir que no es pugui gaudir d’algunes de les pel·lícules que estava previst que arribessin a les nostres sales aquests dies. Això és ja possible gràcies a un projecte anomenat la salavirtualdecine.com, un espai creat per mantenir vives les estrenes, això sí, des del sofà de casa. La distribuïdora catalana A Contracorriente Films, en col·laboració amb una bona colla de cinemes, pretén continuar la comercialització de les seves pròximes estrenes. Ja hi ha més de 70 cinemes arreu del territori espanyol que estan diposats a intentar mantenir així part del seu públic. La Sala Virtual oferirà de forma online les següents pel·lícules d’estrena a un preu de 6,95€.

  • “La pasión en el arte” (6 d’abril).
  • “Vivarium” (8 d’abril),
  • “La alegría de las pequeñas cosas” (10 d’abril)
  • “Los professores de Saint-Denis” (17 d’abril)

 

- Advertisement -

També la pel·lícula Especials i Hasta que la boda nos separe s’incorporaran aviat al projecte. Els espectadors habituals de les sales de cinema que s’adhereixin seran convidats a visionar a la plataforma les pel·lícules mentre els cinemes romanguin tancats. A Contracorriente Films assegura que continua negociant actualment amb tots els circuits la seva possible adhesió a aquesta iniciativa. La plataforma comptarà amb App pròpia per a dispositius Smart TV (LG, Samsung i Android TV per televisors Sony, Philips i d’altres marques), IOS (amb AirPlay), Android (amb Chromecast) i AppleTV. Els usuaris podran gaudir de la pel·lícula llogada 72 hores i fins a 4 dispositius.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents