Una festa cinèfila infantil en català

- Advertisement -

7 municipis celebraran durant les properes setmanes un dia de festa cinèfil amb l’objectiu d’apropar els més menuts de la casa al cine. La iniciativa Un dia de Festa neix per promoure els projectes d’oci i cultura catalana adreçada a un públic familiar i per donar a conèixer un cinema ric en valors i amb una qualitat estètica i narrativa favorable al desenvolupament humà artístic i cultural dels infants. A més també és una aposta per a explorar noves formes  d’exhibició cinematogràfica adaptades al públic infantil ja que a banda d’una selecció de pel·lícules en pantalla gran hi haurà música, màgia, titelles i jocs.

- Advertisement -

Les sales de cinema estaran decorada amb figures dels diferents personatges de les pel·lícules i mentre la música soni, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada. En acabar les projeccions, la banda de música els acomiada i els acompanya a la sortida. Un dia de festa és una activitat recomanada a partir de 4 anys que pretén revitalitzar les sales cinematogràfiques afavorint el cinema en català. El projecte parteix de l’empresa Pack Màgic a la qual s’han afegit un parell de còmplices la companyia de teatre Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a creació, il·lustració i animació.

- Advertisement -

Les pel·lícules que s’exhibiran són Laban el petit FantasmaNeu i La primavera al regne d’Escampeta. Totes seran projectades traduïdes al català

A continuació podeu consultar el calendari de localitats i cinemes on tindrà lloc aquesta iniciativa.

4 de març – Barcelona – Cinema Zumzeig – 17h

5 de març- Sant Feliu de Llobregat – Cine Baix – 11:30h

12 de març – Tàrrega – Cinema Majèstic – 11:30h.

19 març – Cambrils – Cinema Rambla de l’Art – 12h.

2 d’abril – Lleida – Cinema JCA Alpicat  -12h

30 d’abril – – Barcelona – Cinema Girona  11:30h

- Advertisement -

14 de maig – Valls – Cinema JCA   12h

28 de maig – Girona – Cinema Truffaut – 12h.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents