Una catifa vermella destenyida als Premis Gaudí 2021

- Advertisement -

Que no és el millor moment per fer celebracions, gal·les i grans trobares ho sabem tots. La Covid-19 porta un any donant la tabarra, i per això aquest any hem tingut la gala dels Premis Gaudí més deslluïda i trista de la història. Però no només pel fet que el cinema català registri les pitjors dades fins al moment, sinó també perquè hem tingut una gala terrible.

Carme Elias

- Advertisement -

Això sí, ha estat ràpida. Tan ràpida i breu com la desfilada per la catifa vermella. Gairebé ni una sola imatge que ens permeti analitzar, tal com hem anat fent les últimes gal·les, els estilismes dels nominats i convidats a la festa del cinema català. En aquest punt, s’ha de dir que l’organització no ha estat massa encertada.

- Advertisement -

D’esquerra a dreta: Ignasi Àvila, Gerard Vidal, Pau Cruanyes i Eudald Valdivieso

Però no tot són desgràcies! S’ha de dir que aquest any el nivell dels estilismes ha pujat. El glamur s’ha deixat veure tot i la pandèmia. Deu ser que tenim ganes de treure’ns el xandall i el pijama del confinament i mudar-nos una mica. Com era d’esperar, hem vist mascaretes a joc amb l’outfit, un detall que sempre s’agraeix i que dona equilibri i continuïtat al vestit.

Andrea Fandós

En general, el negre ha estat el color de la nit tant pel que fa a l’estilisme dels homes com al de les dones.

Natalia Molina i Enric Auquer

El brilli-brilli també hi ha estat present, però en general força controlat.

Núria Giménez i Betsy Turnez

També hem tingut alguna nota de color, com el vermell de Pilar Palomero o el blau klein d’Isona Passola.

- Advertisement -

Pilar Palomero i Isona Passola

I poca cosa més a dir d’una gala de tarda que ens ha deixat una mica freds pel que fa a la moda. Esperem que l’any que ve sigui més lluïda i que no hi hagi mascaretes.

Candela Peña

 

- Advertisement -
Aida Montoya
Filòloga clàssica de formació i mil i una coses de professió. Dirigeix el portal web lescriba.cat, on parla de literatura, cinema i sèries. Llegeix tant com pot però menys del que li agradaria, i com a bona "millennial", comparteix aquesta afició a Instagram (@aida_montoya_).

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents