‘Una casa en flames’, la nova pel·lícula de Dani de la Orden

- Advertisement -

Deu anys després de l’estrena de Barcelona, nit d’estiu, Dani de la Orden torna a rodar a Catalunya i en català amb Una casa en flames, una comèdia dramàtica familiar en català, protagonitzada per Emma Vilarasau, Enric Auquer, María Rodríguez, Alberto San Juan, Clara Segura, José Pérez Ocaña i Macarena García.

Una Casa en Flames
El director Dani de la Orden al rodatge de ‘Una Casa en Flames’.

- Advertisement -

La sinopsi de la pel·lícula resa: una reunió en una casa que s’ha de vendre on surt el costat més fosc de cadascú i que acaba encenent els ànims de tothom. La casa és un espai tancat on apareixen els secrets i el que la convertirà en Una casa en flames.

El costat fosc de la família

- Advertisement -

El director Dani de la Orden explica: “És una pel·lícula que parla d’estimar-se malament, sobre el costat més “fosc” de les famílies. De tot el que es calla, del que no es diu i de la part menys tendra i més egoista que tenim tots amb la gent a la qual més estimem. I afegeix: “Tot des d’una aproximació naturalista, plena de petits moments, diàlegs llargs, situacions gairebé costumistes d’estiu, però amb sentit de l’humor, acostant-nos a cert patetisme d’una família que ha oblidat una mica com ser-ho”.

“Rodar en català fa la pel·lícula més autèntica i de veritat ”
(dani de la orden)

L’actriu Emma Vilarasau, que està en el centre del rodatge d’aquesta pel·lícula coral diu sobre el seu personatge: “És una dona que està divorciada, que és gran, que els fills han marxat i li pesa estar sola, i aconsegueix reunir tota la família en un cap de setmana a la Costa Brava”. I, per la seva part, la seva companya de repartiment Clara Segura afirma: “Sempre hi ha un espai per a la comèdia, sempre hi ha un moment per destensar aquesta situació dramàtica i fa riure”.

Una casa en flames és una producció de Sábado Películas i Playtime Movies en coproducció amb 3Cat, Atresmedia Cine i ElioFilm amb la col·laboració de l’ICAA i ICEC i la participació de NETFLIX, Atresmedia i distribuïda per VerCine.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents