Una amistat bestial

- Advertisement -

Des de Noruega i carregada de bon humor ens arriba el film Dos col·legues i la gran bèstia. Aquest film dirigit per Gunhild Enger i Rune Spaans ens explica la història de dos bons amics, el Tootson i el Ludiwood, que viuen amb el seu teixó en un túnel de tren. Allà, la seva vida és molt divertida i es passen el dia cantant, menjant melmelada i fent-se bromes amistoses. Però, un dia, una severa conductora de trens els visita per anunciar-los que ha de desallotjar-los, afirmant que els túnels no són per a persones, sinó per a trens.

- Advertisement -

Preocupats, als dos amics se’ls ocorre que l’avi del Tootson, el llegendari pirata Capità Tootson, segurament pugui salvar-los, encara que desconeixen on pot ser. La recerca del Capità portarà a aquests dos millors amics als llocs més increïbles i inimaginables, però sempre acabaran amb grans problemes, per exemple perseguits per ossos polars famolencs o querubins agressius. El que no saben és que l’ajuda està més a prop del que ells creuen, podria ser que fos al seu propi túnel… Seran capaços de salvar la seva llar?

- Advertisement -

La pel·lícula arriba a les nostres sales aquest 15 d’octubre de la mà de la distribuïdora catalana Paycom Multimedia. A més, la podeu gaudir en pantalla gran doblada en llengua catalana. Cal recordar que el film continua les aventures de Tootson i Ludiwood ja iniciades el 2015 a la cinta Dos col·legues al rescat dirigida també per Rune Spaans. Si la voleu veure la teniu a Filmin també en català.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents