Un estiu per riure

- Advertisement -

La comèdia és un dels gèneres que sempre ha tingut més acceptació entre el públic al llarg de la història de la televisió per la seva capacitat de fer-nos oblidar els problemes quotidians i allunyar-nos de la ‘trista’ realitat amb un somriure. Això les plataformes d’streaming ho saben molt bé i per això cada any programen sèries per fer riure a l’audiència, sigui estiu o hivern. Aprofitem que som al bell mig de l’estació més calorosa de l’any per refrescar-nos amb les ficcions més divertides del 2022.

Life & Beth

Life & Beth

- Advertisement -

Amy Schumer exerceix de showrunner, guionista i protagonista d’aquesta comèdia rural en què dona vida a Beth, una cínica i reeixida dona que, sembla, ha aconseguit tots els seus objectius vitals: té una bona feina com distribuïdora de vins, manté una saludable relació sentimental i viu en una bonica casa al cor de Nova York, però sap que les peces no acaben d’encaixar. Una tragèdia familiar l’obligarà a viatjar al seu poble, on farà front a la seva crisi existencial gràcies als seus constants flashbacks del seu jo adolescent, que li permetran recordar algunes de les decisions (des)encertades que va prendre i que l’han portat a l’actual situació.

- Advertisement -

On veure-la: Disney+

Man vs. Bee

man-vs-bee

Retorn de Rowan Atkinson, l’inoblidable Escurçó Negre i Mr. Bean, a una sèrie de televisió. En aquesta ocasió, el britànic interpreta un pare una mica maldestre que, després d’aconseguir feina com a cuidador de cases, veurà com la presència d’una abella provoca una lluita sense treva amb conseqüències devastadores al lloc on ha aconseguit el seu primer encàrrec com a cuidador: una luxosa i exclusiva mansió amb obres d’art incalculables.

On veure-la: Netflix

Minx

Minx

A Los Angeles dels anys 70 Joyce (Ophelia Lovibond), una jove feminista, molt seriosa, decideix unir forces amb un editor i publicista de poca pila (Jake Johnson) per crear la primera revista eròtica per a dones.

On veure-la: HBO Max

Murderville

murderville

- Advertisement -

Will Arnett, l’inoblidable Gob Bluth d’Arrested Development, interpreta Terry Seattle, un excèntric inspector que haurà de resoldre un crim amb l’ajuda d’estrelles de la talla de Sharon Stone, Conan O’ Brien o Kumail Nanjiani, que hauran d’improvisar perquè no saben absolutament res de la trama ni tenen una sola línia de guió.

On veure-la: Netflix

Our Flag Means Death

Our Flag Means Death

Nova i boja proposta de David Jenkins i Taika Waititi, que aquí exerceix com a productor executiu, director i coprotagonista. La trama: un aristòcrata travessa una crisi existencial i decideix deixar la seva dona i fills per complir el seu somni, tirar-se a la mar per convertir-se en pirata. La sèrie, una de les sorpreses més agradables dels darrers anys, barreja el romanticisme amb l’humor absurd i amb aquesta necessitat de perseguir els somnis per sentir-se realitzat.

On veure-la: HBO Max

Single Drunk Female

single-drunk-female

Comèdia juvenil sobre l’alcoholisme en què una jove prometedora que gairebé ha destruït la vida per culpa de la beguda ha de tornar a casa de la seva controladora mare per recuperar la sobrietat, fugir de temptacions de barra de bar i eludir la presó. Un emotiu viatge de tornada a la sobrietat a càrrec d’una fantàstica Sofia Black-D’Elia, que converteix aquest camí de rehabilitacions i descens als inferns en una experiència commovedora.

On veure-la: Disney+

Somebody Somewhere

Somebody_Somewhere

Una dona en crisi que lluita amb la pèrdua lluita per encaixar a la seva ciutat natal, Manhattan (Kansas). Una sèrie plena l’autenticitat, sense sensibilitat impostada, i un encertat ús del temps com a remei per curar aquelles ferides més terribles que és capaç de proporcionar la vida. Una comèdia dramàtica en què es toquen temes com la depressió i l’homofòbia i en què l’actriu i la còmica Bridget Everett brilla amb llum pròpia.

On veure-la: HBO Max

The Rehearsal

The Rehearsal

Amb un equip de construcció, una legió d’actors i recursos aparentment il·limitats, Fielder permet que la gent comuna es prepari per als moments més importants de la vida “assajant-los” en simulacions dissenyades acuradament per ell mateix. Una sèrie reflexiva que difumina la línia prima entre realitat i ficció gràcies a les seves incessants situacions surrealistes.

On veure-la: HBO Max

This Is Going to Hurt

This Is Going to Hurt

Sèrie protagonitzada per Ben Whishaw, que, mitjançant l’ús de l’humor negre i la seva ruptura de la quarta paret, ens permet conèixer l’extenuant rutina del metge novell Adam Key en un gran hospital públic de Londres i denunciar la realitat del maltractament a la sanitat pública.

On veure-la: Movistar+

Wolf Like Me

Wolf Like Me

Illa Fisher i Josh Gad protagonitzen aquesta comèdia romàntica de factura australiana amb elements fantàstics en què, per un accident del destí, “vidu coneix dona misteriosa”. I fins aquí el típic conte perquè, si alguna cosa caracteritza aquesta sèrie, són els girs successius que li permet fugir dels tòpics i girar cap a terrenys inesperats.

On veure-la: Prime Video

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents