Un dia de rodatge

- Advertisement -

El gener d’aquest 2018, TV3 estrenava amb gran èxit la seva nova sèrie de ficció Benvinguts a la família amb unes xifres d’audiència de rècord. 770.000 espectadors van veure el primer episodi de la ficció protagonitzada per un ventall d’actors encapçalat per Melanie Olivares i Yolanda Ramos, xifra que va davallar fins als gairebé 500.000 espectadors de mitjana durant la resta de la temporada. I què us n’he de dir d’aquella primera temporada de Benvinguts a la família? Doncs que em va agradar, i molt.

Per posar-vos en situació, la sèrie ens presenta una família força peculiar que ha de tirar endavant després d’una ordre de desnonament. Al capdavant, l’Àngela (Melanie Olivares), una mare que fa qualsevol cosa per poder tirar endavant els seus tres fills que ha hagut de pujar gairebé sola després de la fugida del pare. Aquestes tres criatures són el Fran (Nao Albet), el David (Leïti Séne) i la Sara (Nona Cardoner). Cadascun d’ells té les seves dèries. Viuen acompanyats del Nando (Ivan Massagué), el cunyat que es va quedar per ajudar a pujar la canalla i encara és a casa.

- Advertisement -

- Advertisement -

Tal com deia, els fan fora de casa, i l’única opció que els queda és anar a casa del pare de l’Àngela. Però un cop allà s’hi troben una sorpresa: l’actual esposa de l’home, la Victòria, un dels personatges més brillants que ha donat la tele en els darrers anys. Allà també hi viu la seva filla Àlex (Georgina Amorós), qui observa escèptica l’arribada d’aquella gent estranya. En fi, que la cosa s’embolica, arriba a casa el patriarca, que pateix un infart de l’ensurt del retrobament, i tururut violes, cap al forat! Bé, en aquesta sèrie passaran uns quants capítols per tal que el cadàver del pobre Eduardo rebi sepultura, però aquesta és la gràcia de la sèrie!

Doncs bones notícies! Com ja deveu saber, i després de l’èxit que Benvinguts a la família ha obtingut a la plataforma Netflix, ja s’està preparant la segona temporada de la sèrie, i l’estrena està prevista pel 17 de gener del proper 2019. I què hem d’esperar, dels següents capítols, després que la trama de l’enterrament de l’Eduardo hagi quedat tancada? Recordem els darrers segons de l’últim capítol que vam veure: l’arribada del pare de les criatures, l’ex-marit de l’Àngela… Però ens vam quedar amb les ganes de saber qui era, de veure-li la cara!

Aviat desvetllarem el misteri, tot i que molta gent ja sap qui interpretarà el paper d’aquest nou personatge. I no és altre que… Santi Millán! Sí, sí! I una servidora ho va poder veure amb els seus propis ulls el passat dimecres 24 d’octubre, perquè molt amablement la gent de l’equip de Benvinguts a la família em va convidar al rodatge d’unes escenes que ja estan preparant de cara a la propera temporada.

Us explicaré com va anar la cosa. Em vaig llevar ben d’hora, ben d’hora, i vaig anar cap a Barcelona. Vaig parar al Bruc a posar gasolina, però això tampoc és una dada que sigui gaire rellevant. Un cop a la capital, em van pujar en un cotxe i vam enfilar cap al poble un s’està duent a terme la gravació, una urbanització tranquil·la que ara mateix no sabria situar en el mapa de Catalunya (i això que no em van embenar els ulls!). Un cop allà, vam arribar a LA casa. Sí, la casa de la sèrie. Existeix. No és un decorat, ni un croma d’aquests moderns, no. És una casa de veritat, amb el seu jardí, la seva entrada, etc.

I una gentada, pels voltants d’aquella casa… Tothom amunt i avall, atrafegats, carregats i disposats a seguir amb la gravació de la sèrie. Tècnics de càmera, tècnics de so, tècnics d’il·luminació, maquilladors, ajudants dels uns, ajudants dels altres… No m’hauria pas pensat que el rodatge d’una sèrie comportés tanta mobilització de gent! Fins i tot una noia que feia anar la claqueta davant dels actors amb el número de presa cada cop que la direcció cridava “ACCIÓ!”. Va ser preciós, una experiència que no havia viscut mai encara, i que em va agradar molt i em va fer veure que hem de preservar aquest sector sigui com sigui, perquè està ple de gent amb talent i treballadora, i que això després és converteix en hores d’entreteniment de qualitat per als espectadors, o sigui nosaltres.

No us diré gran cosa del que vaig veure que enregistraven per mantenir l’emoció de la sèrie i no esguerrar-vos les sorpreses que preparen, però pel que vaig veure, una de les noves incorporacions de la sèrie, la Paula Malia, amb el seu posat de noia dolça… donarà molta feina als personatges de Benvinguts a la família. Més de la que ja tenen habitualment per sortir-se dels embolics on es posen, vull dir. A més, la sèrie també comptarà en aquesta segona etapa amb les actuacions de Mercè Arànega i Jaume Madaula.

- Advertisement -

Algunes de les coses més interessants a les que haurem d’estar pendents durant la segona temporada són les evolucions que prendran les relacions sentimentals. Per una banda tenim el Fran i l’Àlex, que tot i ser tan diferents, l’amor els empeny l’un a l’altra malgrat les anteriors relacions. També haurem d’estar pendents de l’Àngela, qui per una banda sent una atracció pel Miquel, però també s’estima el Nando i, a més, ara veurà com el seu antic amor, el pare dels seus fills, torna a escena. Ai, Mare de Déu! Com més pretendents, més mals de cap, ja us ho dic ara! I no podem oblidar la Victòria, qui durant l’últim tram de l’anterior temporada va iniciar un romance amb el Raül Dorado, el mejor abogado. Quins interessos tindrà el lletrat durant els propers capítols?

En fi, que ja tinc ganes de veure la segona temporada de Benvinguts a la família, i més ara que conec els actors, els indrets on es grava, el personal que ho fa possible… I espero que la cosa no acabi amb aquesta segona temporada!

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents