‘Un mos exquisit’: tot per guanyar una estrella Michelin

- Advertisement -

Sembla que el cinema danès està d’enhorabona, últimament. La multipremiada i aplaudida Druk (Otra ronda, 2020) ha enamorat mig món, així que no és d’estranyar que el talent danès comenci a explotar arreu i comencem a gaudir de la cinematografia nòrdica. Christoffer Boe (Allegro, Cara a cara, Expediente 64: Los casos del departamento Q) dirigeix Smagen af sult que podrem veure en català sota el títol de Un mos exquisit. Coescrita, a més, amb Tobías Lindholm, guionista de Otra Ronda, La Caza i Secuestro i director d’alguns episodis de Mindhunter (2017) el film arriba als cinemes aquest 20 d’agost.

- Advertisement -

Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones, Headhunters) i Katrine Greis-Rosenthal (Pedro el afortunado, Kursk) són Cartsen i Maggi, una parella referent en l’escena gourmet danesa i dirigeixen un popular restaurant anomenat Malus a Copenhaguen. S’estimen, tenen dos fills i tot allò que puguin desitjar. Excepte una Estrella Michelin. Per aconseguir allò que els falta a la vida, sacrificaran tot el que ja tenen. En el camí d’esforç, passió i cerca del màxim reconeixement oblidaran que sovint els millors plats es comparteixen amb molta gent que t’envolta.

- Advertisement -

Un bocado exquisito

 

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents