Un atracament d’allò més animal a ‘American Animals’

- Advertisement -

Estàs dins o estàs fora, aquesta és la gran pregunta a la qual hauran d’enfrontar-se els protagonistes d’American Animals, el nou film de Bart Layton. El cineasta planteja una pel·lícula que presenta els preparatius i execució d’un atracament per robar una valuosa peça de col·leccionista, per part de quatre estudiants. Cansats de les seves rutines s’autoconvencen que estan en una pel·lícula i decideixen organitzar aquest cop, un crim que està més motivat per la pujada d’adrenalina que pels diners.

El film va tenir la seva première en el Festival de Sundance i va captivar tant la crítica com el públic. Sobretot va destacar l’estil narratiu que utilitza Layton, que combina la ficció, amb unes entrevistes als protagonistes a l’estil documental. Segurament aquesta elecció va estar motivada pel fet que la pel·lícula està basada en fets reals. El film que arribarà a la gran pantalla aquest estiu, compta amb Evan Peters, Blake Jenner, Jared Abrahamson i Barry Keoghan, tots ells considerats joves promeses de Hollywood.

- Advertisement -

Ja hi ha disponibles les primeres imatges que mostren el to esbojarrat i frenètic que té el film.

- Advertisement -

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents