TV3 censura un gag de ‘Bricoheroes’

- Advertisement -

Sabeu allò de “con la Iglesia hemos topado”… Doncs apliqueu-ho a la monarquia. Segons ha denunciat en Peyu, actor i guionista de Bricoheroes TV3 ha eliminat un gag del primer capítol de la 3a temporada estrenada el 24 d’octubre per una (grollera) referència a la Reina Leticia.  El mateix corresponsable del programa d’humor que s’emet només al Youtube de TV3 ha explicat el motiu de la censura i ha penjat el clip original a Twitter.

- Advertisement -

En Peyu explica al gag que una de les seves fantasies de ric multimilionari seria “que me la xupés la Leticia Ortiz”. Segons ell TV3 ha suprimit aquesta broma del programa per trobar-la masclista malgrat que l’actor hi veu darrere motius polítics i recorda el següent en un altre tuit: “El mes de juliol es va cancel·lar l’emissió de la segona temporada a la TDT perquè gent de @CiudadanosCs, @socialistes_cat @Tonicanto1 (que ja no sé on posar-lo) van escandalitzar-se perquè evidentment no els hi agrada, o més ben dit, els molesta el nostre contingut. Peyu explica que no ha estat fàcil explicar la situació que ja s’hi juga la feina, però s’ha vist empès a fer-ho per defensar la llibertat d’expressió.

- Advertisement -

Segons publica El Món, el clip no acabava aquí i, fins i tot, hi havia una referència a la princesa Elionor en la mateixa línia… A continuació podeu veure el gag complet al canal de YouTube d’El Món.

Més informació sobre la tercera temporada del programa en aquest enllaç:

‘Bricoheroes 3’: l’odisea dels merdosos

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents