Tully, el costat fosc de la maternitat

- Advertisement -

El film sota el títol Tully està dirigit per Jason Reitman amb guió de Diablo Cody, el tàndem que va crear Juno. Després del seu èxit s’uneixen de nou per presentar una comèdia real sobre la maternitat al segle XXI. Charlize Theron (Atomic Blonde o Monster) i Mackenzie Davis (The Martian o sèrie Black Mirror) són les protagonistes d’aquesta història, a la qual també hi veurem Mark Duplass (Creep o sèrie Manhunt: Unabomber) i Ron Livingston (Lucky o Vacation), en els papers de germà i marit de la mare.

Se centra en la vida d’una dona (Charlize Theron) amb tres fills que és incapaç de bregar amb el seu nadó recentment nascut i lluita per sobreviure dia rere dia. Per això, el seu germà contracta a Tully (Mackenzie Davis), una jove mainadera amb la qual ràpidament desenvoluparà una connexió especial i única.

- Advertisement -

- Advertisement -

Sempre s’ha dit que ser mare no és fàcil, malgrat que la maternitat sovint està idealitzada amb el somni de moltes dones de formar una família. Hi ha certs detalls dels que no se’n parla sense embuts. La protagonista de la pel·lícula, Charlize Theron va haver d’engreixar-se més de 20 quilos per poder ficar-se a la pell de la protagonista. El seu aspecte, poc habitual a la gran pantalla, ja que sol veure’s a l’actriu lluint cos, va fer que sentís depressió i afirma que “no crec que hagués pogut fer la pel·lícula sense haver experimentat abans la maternitat, ha arribat al moment perfecte per a mi. Hi ha un munt de pressió sobre els pares d’avui per poder equilibrar tota vida d’una forma perfecta. Així que volia explicar una història que mostra aquesta realitat”.

Està previst que arribi a les pantalles aquest 22 de juny, mentrestant se’n pot veure un petit tast del que promet aquesta comèdia realista i alhora agredolça:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents