‘Truth Seekers’, els nous caçafantasmes

- Advertisement -

Si us parlem de La Trilogia del Cornetto potser no us sona de res, però si us parlem de Zombies Party (2004), Arma Fatal (2007) i Bienvenidos al Fin del Mundo (2013), segur que la cosa canvia, ja que darrere d’aquestes pel·lícules hi ha una de les parelles còmiques britàniques que més han fet parlar els darrers anys: Simon Pegg i Nick Frost. 

- Advertisement -

Ara, Amazon Prime Video els ha tornat a unir amb un projecte que els va com anell al dit, Truth Seekers, minisèrie que ja està disponible a Amazon a partir d’aquest divendres 30 d’octubre, aprofitant la festivitat de Halloween. I és que aquesta data no és accidental, ja que la ficció gira al voltant del que els agrada més a aquests dos actors, el terror i la fantasia passats pel filtre de l’humor més esbojarrat. 

- Advertisement -

La sèrie paranormal, formada per vuit capítols de mitja hora de durada, està escrita i dirigida pels mateixos Pegg i Frost, i gira al voltant de Gus i Dave, dos companys que uneixen forces per investigar una sèrie d’albiraments paranormals al llarg del Regne Unit. La seva aventura els porta a visitar velles esglésies encantades, búnquers subterranis i hospitals abandonats en els quals despleguen tota classe d’artefactes tecnològics destinats a detectar qualsevol rastre d’activitat paranormal, que després ho comparteixen al seu canal de YouTube. La seva recerca els porta a descobrir el que sembla ser una conspiració que amenaça la raça humana.

A més de la parella de còmics, l’elenc el completen el veterà Malcolm McDowell (A Clockwork Orange, 1971), Emma D’Arcy (Hanna, 2020), Samson Kayo (Timewasters, 2017), i Susan Wokoma (Year of the Rabbit, 2019).

Esteu preparats per creure… I riure?

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents