Noves aventures dels tres mosqueters al cinema

- Advertisement -

Des de la seva publicació, fa prop de 200 anys, Els Tres Mosqueters d’Alexandre Dumas continua sent una de les novel·les d’aventures més famoses del món. D’Artagnan, Athos, Aramis, Porthos, el Cardenal Richelieu i Milady de Winter, són noms coneguts arreu del món, de la mateixa manera que els valors de lleialtat i companyonia que representen.

- Advertisement -

En tots aquests anys, l’obra de Dumas s’ha adaptat al cinema i la televisió, tant en imatge real com en animació. Sense anar més lluny, l’any passat vam tenir una nova versió en 3D dels Gosqueters. Ara, arriba una altra adaptació que consta de dues parts. Primer veurem Els tres mosqueters: d’Artagnan i més tard Els tres mosqueters: Milady, totes dues dirigides per Martin Bourboulon (Eiffel, Papá o mamá).

- Advertisement -

Els tres mosqueters tornen als cinemes

La primera de les pel·lícules compta amb un elenc encapçalat per Vincent Cassel (Promesas del este) com a Athos, Eva Green (Casino Royale) com a Milady, Romain Duris (Una nueva amiga) com a Aramis, Louis Garrel (Mujercitas) com a Rei Lluís XIII i Vicky Krieps (El Hilo Invisible) com a Anna d’Àustria. Completen el repartiment François Civil com d’Artagnan, Pio Marmaï com Porthos o Eric Ruf com el Cardenal Richelieu, entre altres.

El film arriba a les nostres sales de cinema el 14 d’abril de 2023, de la mà de distribuïdora DeAPlaneta. Veurem si aconsegueix ser una de les més taquilleres o el públic està ja fart d’espases i capes.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents