Una història d’amor de més de 60 anys, a ‘Tota una vida’

- Advertisement -

La directora valenciana Marta Romero, nominada als Premis Gaudí 2022 pel seu curtmetratge Facunda, presenta ara el seu primer llargmetratge, el documental Tota una vida. El film retrata l’emotiva història d’amor de més de 60 anys dels seus avis.

Trini Muñoz i Paco Coll a ‘Tota una vida’

- Advertisement -

El Paco i la Trini han estat sempre junts. Arran d’un diagnòstic d’Alzheimer, el Paco i els seus fills decideixen ingressar la Trini a una residència geriàtrica, on ell la visita i en té cura diàriament. El documental descobreix la seva història a través dels ulls de la seva neta, la Marta, qui durant 12 anys grava la relació dels seus avis. El que comença com un intent de capturar la memòria, s’acaba convertint en una pel·lícula sobre l’amor de tota una vida.

Estrena a Filmin

- Advertisement -

Aquesta pel·lícula és una producció de Distinto Films, en coproducció Televisió de Catalunya, Proyecta Films i Dos Soles Media i amb participació d’À Punt Mèdia. El documental es va estrenar el 24 de març a la secció “Un impuls col·lectiu” del D’A Film Festival i, després de passar pel Festival Internacional de Cartagena de Indias i el Docs València, on va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula, i va arribar a les sales de cinema el 26 de maig. El 28 de setembre s’incorpora al catàleg de Filmin.

Paco Coll i Trini Muñoz a ‘Tota una vida’

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents