Les Tortugues Ninja tornen al cine en català

- Advertisement -

El 1984 Kevin Eastman i Peter Laird van publicar un petit còmic en blanc i negre on es van originar les famoses Tortugues Ninja. Portava per títol Eastman and Laird’s Teenage Mutant Ninja Turtles. Des d’aleshores han causat fervor arreu del món, ja que han transcorregut gairebé 40 anys i encara destil·len nostàlgia i interès entre els seus seguidors. Aquest estiu arriba a les pantalles una de les cintes d’animació més esperades de l’any dirigida per Jeff Rowe (The Mitchells vs the Machines o sèrie Disenchantment) i Kyler Spears (sèrie We Bare Bears o Amphibia). Aquesta nova cinta d’aventures portarà per títol Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Al nostre país s’estrena el 25 d’agost i la veurem també amb doblatge català sota el títol de Caos Mutant.

Nova versió animada de les Tortugues Ninja

- Advertisement -

Després de transcórrer anys apartats del món humà, els germans Tortuga (Leonardo, Raphael, Donatello i Michelangelo) es proposa guanyar-se el cor dels habitants de Nova York i que els acceptin com a nois de quinze anys normals, duent a terme actes heroics. La seva nova amiga April O’Neil els ajudarà a enfrontar-se a un misteriós sindicat del crim. Ara bé, aviat es veuen superats davant de l’atac d’un exèrcit de mutants que s’abalança sobre ells.

- Advertisement -

La divertida cinta d’animació de les Tortugues Ninja està produïda pel Seth Rogen i Paramount Pictures en associació amb Nickelodeon Movies. Els actors que posaran veu a les tortugues en la versió original són Micah Abbey (Donatello), Sharon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) i Brady Noon (Raphael). Mentre que el seu mestre rata, Splinter estarà doblat per Jackie Chan i Ayo Edebiri s’encarregarà de prestar veu a l’amiga humana de les tortugues, April. Altres actors de renom que formen part de l’elenc són John Cena, Ice Cube, Rose Byrne, Giancarlo Esposito, Paul Rudd i Maya Rudolph.

El que més sorprèn al tràiler és l’estil d’animació, ja que dista molt del que tothom està acostumat. En aquesta ocasió s’apropa a l’estil de films com l’exitosa Spider-Man: Into the Spider-Verse. A més, les tortugues han patit lleugers canvis de disseny. Però segurament el més destacable és en l’April, que denota un canvi físic important respecte a la idea original del personatge. La pel·lícula planteja l’humor excèntric i clàssic de la sèrie original.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents